Hány mandátumot szerez a 2024-es EP-választáson a Mi Hazánk?
Figyelt kérdés
2023. szept. 24. 14:35
A kérdező szavazást indított:
0
1
27 szavazat
1/35 anonim válasza:
EP-választások kevésbé izgatják a nemzeti radikálisokat. Viszont a Fidesz a választások óta gyengén muzsikál. Egyet szerintem behúznak.
2/35 anonim válasza:
Minimum 2, de inkább 3-ra tippelnék.
4/35 anonim válasza:
A legutóbbi közvéleménykutatások alapján (sajnos) 3.
Annyiból jó, hogy legalább a Fidesztől veszik el.
5/35 D-Mano válasza:
A mostani EU parlamenti választások eredményébe azt is be kell számítani, hogy most együtt lesz tartva az önkormányzati választásokkal is, ami miatt megnő majd az EUs választásokon való részvétel is.
Szerintem a Mi Hazánk 3 mandátumot szerez majd.
6/35 anonim válasza:
Amennyit 6%-os támogatottsággal el lehet érni, ha jól tudom akkor ez egy mandátum.
7/35 anonim válasza:
15:17: jelenleg a biztos pártválasztók között (sajnos) 10 %-on állnak.
9/35 anonim válasza:
Abban sem vagyok biztos, hogy az EP-választásokon kevésbé aktívak a nemzeti radikális szavazók. Szerintem nem én vagyok az egyetlen mihazánkos, aki tisztában van vele, hogy Magyarországot Brüsszelből kormányozzák, így különösen fontos, hogy az EP-ben legyen képviseletük a magyar embereknek.
10/35 D-Mano válasza:
6-os)
A választások előtt 1 intézetet kivéve mindenki 3%-ra mérte a Mi Hazánkat, lett 6%-ja. Most 10%-ra mérik, ami önmagában 2 mandátum, de ennél valószínűleg nagyobb a Mi Hazánk támogatottsága a valóságban, így jó esélyei vannak a 3 mandátumra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!