Egy LMBTQ-személynek már élhetetlen az az ország tekintetbe véve, hogy itthon nagyon sok meleg sikeres, ünnepelt egyén?
Itt van Osváth Zsolt, aki kemény munkával, de EU-s pénzből felépített egy sikeres vállalkozást. Most házasodott meg, amiben semmilyen hatóság nem akadályozta meg, sőt megünnepelték ezért a körei.
Mégis az ő és társai részéről állandóan hallom a panaszáradatot, hogy el kell innen menni mert annyira elnyomják őket.
11
Én csak azt nem értem, hogy mire jó ilyen dolgokról kamuznia? Most kiderült, hogy hazudott, jól le is égette magát.
"Mert a fantasztikus kolléganőm látott a barátommal csókolózni egy meleg szórakozóhelyen és nem bírta ki, hogy ne pofázza el munkában."
Tehát meleg szórakozóhelyen látott, amiből következik, hogy ő is homár, de csak téged rúgnak ki ezért, őt nem. Nyilván elhisszük a sztorit :D
Ti melegek amúgy telis-teli vagytok ilyen kitalált áldozati sztorikkal. Meseország :DD
16-os
Véleményem szerint ez már rég nem ország, hanem orbánia földje. Sajnos...
14
Ez kb olyan, mintha arról írnék, hogy férfiként kinyaltam az egyik kolléganőmet egy heteroszexuális buliban. Ezt megtudta a meleg főnököm, és kirúgott a munkahelyemről. Tök hihető lenne nem? :D
Tágas a világ, lehet csomagolni. Csak azt azért érdemes tudni, hogy a hatalom sehol sem érted van, legfeljebb olyan helyet találhatsz, ahol pár szem morzsával többet dobnak oda neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!