Orbánnak miért éri meg élhetetlenné tenni Magyarországot?
Arra volt képes, hogy amíg pénzbőség volt, addig szétszórta a pénzeket, és gazdaggá tette a családját és a haverokat. Most meg megszorít.
Ezek a lenyúlt pénzek most náluk maradnak. Szerintetek igazságos ez?
Nem tudom, miért éri meg ennyire tönkretoszni az országot a fideszeseknek. Azt értem, hogy az ő felső 5 százalékuk gazdagodik rajta. De azt viszont nem értem, miért éri meg nekik, hogy a konkrét ország, ahol laknak, megy a süllyesztőbe, legyenek bármilyen gazdagok ők, a legfelső réteg.
A következő szint az, mint a 2.-3. világbeli országokban, hogy szögesdrót van a villájuk kerítésének a tetején plusz vaskapu őrbódéval, meg a gyereküket golyóálló kocsi hozza-viszi majd testőrséggel?
Lehet így milliárdosnak is akár lenni, én nem kérnék belőle. Jártam már elég szarfészek országban, nem akarnám, hogy az enyém is olyanná váljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!