Csak én gondolom úgy, hogy ez az ország Budapest kivételével teljesen élhetetlen?
Gondolok itt a fizetésekre, az inflációra, az emberek borzasztó mentalitására. Jó idje pont emiatt kölyöztem nyugatabbra, és bár ott sincs kolbászból a kerítés, valahogy sokkal élhetőbbnek tűnik minden, és az emberekben sincs az a fajta gyűlölködés, mint nálunk.
Vélemény?
Budapest miért kivétel?
Csak te gondolod így.
Valóan vannak problémák kérdező, amiket olyan emberek okoznak, mint amilyen te is vagy.
de mint ahogy te már elmentél innen, úgy van esély arra, hogy a többi hozzád hasonló is elmegy és akkor itt sokkal jobb lesz végre a helyzet.
Van javulás.
Az a baj, hogy nem tartjátok magatokat ehhez a döntésetekhez, mert csak visszajöttök és rontjátok itt a levegőt tovább.
Nekem pl Budapest élhetetlen, No nem politikai okok miatt, hanem egyszerűen nem szeretem a nagy városokat.
Viszont a Dunántúl szerintem nagyon is élhető, legalábbis a Balatontól északra. Veszprém, Vas, Győr-Moson-Sopron, Zala megyék teljesen élhetőek, munka is van, ha meg mégsincs átjársz az Osztrákokhoz.
6#
Rózsadomb a milliomosnegyed, ha úgy tetszik.
Na az legyen már az összehasonlítási alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!