Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldali ellenzékiek miért...

A baloldali ellenzékiek miért homofóbok ennyire?

Figyelt kérdés

Állandóan az ereszről lecsúszó Szájeren viccelődnek. Miért baj az nektek, ha valaki meleg, és meleg partikon vesz részt? Csak jól érzi magát...

A másik: Orbán fiáról kérdezősködnek állandón. Hogy látta-e már alaki csajjal, mert ha nem, akkor egy ordas nagy b*zi.

Miért bántjátok a melegeket? Szégyellhetitek magatokat.

2023. szept. 19. 21:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
74%

10-re:

Ez még régebben (kb. 20-25 éve) volt téma, amikor Fridi többet szerepelt a tévékben.

Állítólag látták pride felvonuláson is rózsaszín, testhez simuló leggingsben. :-)

2023. szept. 20. 13:29
 12/24 anonim ***** válasza:
80%

Rühellem az ellenzéket, a Szájer-ügyben igazuk van. Aki ennyire képmutató, az meg is érdemli a gúnyt. Még így sem kapott érdemi büntetést.

Az Orbán Gáspáros dolgot én sem értem. Azért melegezik, mert nem bizonyított az ellenkezője. Amikor a Fideszes média vádol ellenzéki politikusokat hasonlóan alaptalanul, akkor fel vannak háborodva, ők meg olyasvalakivel teszik ugyanezt, aki nem is közszereplő.

2023. szept. 20. 13:51
 13/24 anonim ***** válasza:
88%
Ezek nem az adott köszereplő szexuális irányultságát célozzák, hanem a képmutatást és álszentkedést. Személyes véleményem, hogy a bántalmazót bántalmazni nem bűn. Tehát homofób barmokról, amikor kiderül, hogy ők maguk is melegek, szerintem rendben van, ha ezt az orruk alá dörgölik.
2023. szept. 20. 14:11
 14/24 anonim ***** válasza:
86%
Szájer esetében ez oké, mert ő saját akaratából vállalt közösséget a párttal, majd lebukott az orgiázással. De a Gáspár nem tehet arról, hogy ki az apja és nem is tudni róla a melegségét, csak feltételezgetések alapján vádolják azok, akik ugyanezt kritizálják a Fideszes médiával kapcsolatban. Ez képmutatás.
2023. szept. 20. 14:46
 15/24 anonim ***** válasza:
25%
Ezzel az erővel én is meleg vagyok, mert nincs új asszony az előző halála után? Jelenleg nincs is tervben...
2023. szept. 20. 20:22
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a baj, hogy meleg, hanem, hogy ő írta a homofób "alaptörvényt"
2023. szept. 20. 20:25
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

"#2 Ne haragudj, de ez már csak terelés. Azzal is gondotok van, hogy meleg!"

Leszarom, hogy meleg, az a gáz, hogy maga alatt vágja a fát (gyengébbek kedvéért: homofób alkotmányt ír, miközben meleg)

"Megcsalta az asszonyt? Ez nem ritka eset hazánkban, nem szép dolog, de ez az ő magánügyük."

Amúgy ez a nagy keresztény fideszes közegben hol oké? 10 parancsolatot sem ismerik pl, ahol le van írva, hogy ne kúrj félre?

2023. szept. 21. 16:10
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

"A másik: Orbán fiáról kérdezősködnek állandón. Hogy látta-e már alaki csajjal, mert ha nem, akkor egy ordas nagy b*zi."

Nézz utána Gáspár szakdolgozatának. Ennek fényében én azt gondolom, hogy ha nem is az LMBTQ közösség tagja, legalább támogatja őket, ennek fényében vicces, hogy az apja miként kezeli ezt a közösséget.

2023. szept. 21. 16:14
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagyok sem jobbos sem balos. Nem utálok senkit csak az álszent lmbtqt. Valójában egy krva nagy âtbaxás az egész.
2023. szept. 21. 22:49
 20/24 anonim ***** válasza:
52%
#19: mitől gondolod, hogy átbaszás az lmbtq?
2023. szept. 21. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!