A baloldali ellenzékiek miért homofóbok ennyire?
Állandóan az ereszről lecsúszó Szájeren viccelődnek. Miért baj az nektek, ha valaki meleg, és meleg partikon vesz részt? Csak jól érzi magát...
A másik: Orbán fiáról kérdezősködnek állandón. Hogy látta-e már alaki csajjal, mert ha nem, akkor egy ordas nagy b*zi.
Miért bántjátok a melegeket? Szégyellhetitek magatokat.
10-re:
Ez még régebben (kb. 20-25 éve) volt téma, amikor Fridi többet szerepelt a tévékben.
Állítólag látták pride felvonuláson is rózsaszín, testhez simuló leggingsben. :-)
Rühellem az ellenzéket, a Szájer-ügyben igazuk van. Aki ennyire képmutató, az meg is érdemli a gúnyt. Még így sem kapott érdemi büntetést.
Az Orbán Gáspáros dolgot én sem értem. Azért melegezik, mert nem bizonyított az ellenkezője. Amikor a Fideszes média vádol ellenzéki politikusokat hasonlóan alaptalanul, akkor fel vannak háborodva, ők meg olyasvalakivel teszik ugyanezt, aki nem is közszereplő.
"#2 Ne haragudj, de ez már csak terelés. Azzal is gondotok van, hogy meleg!"
Leszarom, hogy meleg, az a gáz, hogy maga alatt vágja a fát (gyengébbek kedvéért: homofób alkotmányt ír, miközben meleg)
"Megcsalta az asszonyt? Ez nem ritka eset hazánkban, nem szép dolog, de ez az ő magánügyük."
Amúgy ez a nagy keresztény fideszes közegben hol oké? 10 parancsolatot sem ismerik pl, ahol le van írva, hogy ne kúrj félre?
"A másik: Orbán fiáról kérdezősködnek állandón. Hogy látta-e már alaki csajjal, mert ha nem, akkor egy ordas nagy b*zi."
Nézz utána Gáspár szakdolgozatának. Ennek fényében én azt gondolom, hogy ha nem is az LMBTQ közösség tagja, legalább támogatja őket, ennek fényében vicces, hogy az apja miként kezeli ezt a közösséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!