A ballibek miért bérlakásra vágynak? Ők nem szeretnének magántulajdonba lakást?
#39-40
És mit érsz 3 lakás árával 80 évesen?
Elment melletted az élet és falakra költötted minden pénzed.
És minek 3 lakás 80 évesen, amikor a wc-re is járókerettel mész ki?
A gyerekeid, unokáid jól járnak, lesz mit örökölni, de kb ennyi haszna van.
Érdekes ez a ház dolog. Kezdjük ott hogy ez a mindenkinek saját lakás csak az elmúlt évtizedek luxusa. Korábban generációk éltek együtt. Nem ok nélkül épített mindenki nagy hodályokat, hogy majd ott él a gyerek is.
Most is másért se dolgoznak csak a lakásért. Amint kifizeti a sajátot, spórolhat tovább, hogy a gyereknek is legyen önerő.
De ismerek olyat akinek van 3 lakása, gyereke nincsen, így ha meghal megy az egész a levesbe.
Még jó, hogy örököltem 😂😂😂
Szal nem tudom miről beszéltek.
De anyámék se voltak 30 évre, mivel jól kerestek 😂😂
45.
Te meg hogy nincs lakásod 😂😂
Te annyira ostoba vagy, hogy még számolni sem tudsz. :DDD
Bérlakásról beszéltek, reálisan egy bérlakás Mo.-on nem kerülne többe, mint havi 100 ezer. Ha 25 évesen beköltözöl és 85 éves korodig élsz, akkor 72 milliót költesz rá összesen. Ez nem 3 lakás ára, ha pedig családi házat nézünk, akkor azok simán 100 millió felett vannak.
Normális országban ez így megy. :)
De még ha a bécsi átlaggal számolok, amibe egy bérlakás kerül, az is havonta 175 ezer, ami összesen 126 millióra jönne ki, csak bécsi fizu mellett, ahol minimum háromszor, de inkább 5-ször annyit keresnek.
Jah, aztán miután kifizettél 72 milliót, ami 2 lakás ára, ennyi volt.
Én viszont kaptam két lakást 😉
Látom nem tudod feldolgozni.
"Én viszont kaptam két lakást "
Akkor mi jogon szólalsz meg fizetés témában? Nem fizettél érte, hanem az öledbe hullott 2 is.
"Jah, aztán miután kifizettél 72 milliót, ami 2 lakás ára, ennyi volt."
Na, akkor linkelj szépen két lakást, ami normális környéken van és 4-5 fős család kényelmesen tud benne lakni.
72 millióért, ha 2 lakást veszel, akkor még egyedül is nyomorogsz benne, nem hogy 2 gyerekkel. Te tényleg nagyon ostoba vagy. :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!