Elképzelhető, hogy a Multizverzumon belül lesz a jövőben az embernek minden tulajdona, a valóságban pedig semmi?
Már érzékenyítenek arra, hogy mekkora király dolog, ha semmid nincsen és mindenért valaki másnak fizetsz, pl. ebben a cikkben:
Az jutott eszembe, hogy ezt a filozófiát simán megtámogathatnák még azzal, hogy mindenkit bevonzanak Cukorhegyi úr ál-valóságába és virtuálisan lesz "saját" lakásod, cuccaid és avatarod, talán még azt is megoldják valahogy, hogy az örökítőanyag átmenjen egy jó virtuális szex közben (ha fognak még egyáltalán gyerekek születni).
Erről mit gondoltok, erre tartunk? Elvégre játékosok dollármilliárdokat hajlandóak még a megvásárolt játékon felül is kifizetni különböző játékbeli tárgyakért, hogy ott felvághassanak velük.
El. De ezt az "érzékenyítés" dumádat nem értem. Azt írod te is, hogy az emberek simán elköltik a pénzüket hülyeségekre. Nem kell erre senkit sem "érzékenyíteni", mert már évtizidek óta csinálják.
Persze lehet másra mutogatni, hogy a csúnya hatalom és cégek ilyen irányba manipulálják a népet, de mi van, ha csak szimplán az emberek segghülyék?
Minden az enyém, mégis boldogtalan vagyok.
Mi is pontosan az, ami a tiéd? Mindenért fizetni/adózni kell, kell fizetni a számlákat, stb. Sokat ér a házad, ha le van kapcsolva a gáz, villany, víz, meg minden.
Kérdező, csak egy kérdés
Értem én, hogy digitális házad van. Deee... hol vagy te helyileg? Mert ahhoz, hogy bekerülj a virtuális valóságba, kell felszerelés, energia és zavartalan és biztonságos közeg. Röviden: egy lakás.
Szóval hol lesz az ember fizikai teste, ha ninc sfizikai otthona?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!