Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Karácsonyék miért támogatják...

Karácsonyék miért támogatják ennyire a bicikliseket, nem kéne inkább kitiltani az utakról?

Figyelt kérdés
Komolyan mondom már mindenhol biciklisávok vannak ezzel akadályozzák az autóforgalmat. Minap mentem át a Margit hídon majdnem elütöttem egy biciklist, alig tudtam elmenni, odatesznek az amúgy is szűk margithid úttestére egy biciklisávot.. minek, a másik oldalt van egy zárt normális biciklisáv a járdán..
2023. szept. 17. 12:29
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
65%
#19 a logikájuk szerint bringázni csak a gyerekek meg a lipsi hülyék szoktak, akik úgyis ráérnek, különben autóval mennének. 🤷‍♂️
2023. szept. 17. 17:29
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy az nem támogatás, hogy fog egy vödör sárga festéket és fest egy sávot. Budapest mellett lakom, itt a fideszes önkormányzat pont ugyanezt csinálja, mint Pesten Karácsony, van összehasonlítási alapom.

Átgondolatlan megoldások, tök balesetveszélyesen. Egy méter bicikliutat nem építettek. Nyugaton nem így van ez megvalósítva, hiába mutogat rá mindkét oldal.

2023. szept. 17. 20:06
 23/23 anonim ***** válasza:

Utolsónak nagyon igaza van.

Meg a klrdezönek is, mert ettől bizony nem nő meg a biciklisek aránya, csak a frusztrált autósoké.

A bicikli NEM az autók közé való. Pontosan tudom, miről beszélek, mivel mindkettővel közlekedem. Autósként bosszantanak a biciklisek, nem lehet tőlük haladni, akadályoznak, feltartanak. Biciklisként meg halálfélelmem van a forgalomban, mert annyi a veszélyeztető sofőr.

Ez a két jármű nem egy súlycsoport.

És akkor a villamos rollerekről még nem is beszéltünk...

2023. okt. 7. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!