Miért van ilyen kevés jobbikos?
A két választás között - az én szememben - lejáratták magukat azza, hogy asszisztáltak a Fidesznek ahhoz, hogy az önkormányzati választások utánra halaszthassa a szopatás bejelentését.
A vezetők nyugodtan beléphetnének a Fideszbe, a csalódott szimpatizánsoknak pedig új alternatívára lenne szüksége.
Szerintem így is épp elég van, sőt még sok is. Azért van ilyen kevés jobbikos, mert rajtuk kívül mindenki látja hogy hazugságra épül a stratégiájuk. Azért, mert aki egy kicsit is belegondol hogy kik ennek a frontemberei, az látja hogy egyáltalán nem Magyar érdekképviseletről van szó. Talán Morvai Krisztina, aki az őskommunista Baló Györgynek volt a felesége? 2 gyereke jár a Lauder Javne zsidó iskolába? Vona Gábor, aki azon túl hogy részben roma származású egy agresszív valaki? A huligánokat célozzák meg. Vona is közéjük való. Ezért van ennyi jobbikos. Ami összességében a véleményem róluk:
Amit most mondanak igaz. Amit mondanának ha hatalomra kerülnének, megkérdőjelezhető. Amit tennének szimplán katasztrófa. És ha azt hinné bárki is hogy egy elvakult neoliberális akitvistával van dolga, elmondom hogy én Hungarista vagyok, Magyar vagyok, Árpád fia vagyok. Ettől függetlenül nem jobbikos. Merthogy ez a vesszőparipájuk, de nem tudom figyeltétek-e, a kampányukban jobban mocskolták Orbánt mint az összes többi párt együttvéve (jobboldali(?) létükre)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!