Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A balliberális ellenzéki...

A balliberális ellenzéki szavazók miért nem húznak el nyugatra végre?

Figyelt kérdés

Már bocs, de állandóan csak a sivalkodásukat kell hallgatni.

Ők a hangos kisebbség, akik hiába próbálkoznak... nem fognak hatalomra kerülni. Még egy balos ámokfutást nem bírna ki az ország, elég volt egyszer megtapasztalni, hogy mire képesek.

Azt hiszik nyugaton kolbászból van a kerítés. Miért nem mennek ki akkor?

2023. szept. 16. 13:17
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
89%
És kinek az adójából fogják a gonosztevők pénzelni a rohadt egyházaitokat, ha a dolgozó emberek mind kimennek egy normális országba?
2023. szept. 16. 15:48
 22/34 anonim ***** válasza:
2%
#22 Megnyugodhatsz, a te adódból nem támogatják az én egyházamat. Egyrészt nyilván nem fizetsz itt adót, másrészt épp elegen vannak az egyházak hívei, az adójukból jut még a ti elmeháborodott szervezeteitek támogatására is.
2023. szept. 16. 16:01
 23/34 anonim ***** válasza:
93%
Ezek a mocskos orkok félnek jól csinálni, és mi vagyunk a hibásak.
2023. szept. 16. 16:23
 24/34 anonim ***** válasza:
73%

"Megnyugodhatsz, a te adódból nem támogatják az én egyházamat. Egyrészt nyilván nem fizetsz itt adót, másrészt épp elegen vannak az egyházak hívei, az adójukból jut még a ti elmeháborodott szervezeteitek támogatására is."

Van am itt aztán annyi hívő :D

Miért mi vagyunk az elmeháborodottak? Nem nekünk van képzeletbeli barátunk.

2023. szept. 16. 17:54
 25/34 anonim ***** válasza:
85%
Biztos vagyok benne, hogy arányaiban sokkal több pénzt kapnak itt az egyházak, mint a valóban keresztény országokban. Az egyházak annak adják a hívek szavazait, aki a legtöbbet fizet érte.
2023. szept. 16. 19:13
 26/34 anonim ***** válasza:
13%
Soha nem fognak eltakarodni a lipsik márpedig azért sem mert tudják ők is hogy a " nyugati álom" nem létezik!
2023. szept. 16. 19:46
 27/34 anonim ***** válasza:
3%

De a keleti álom létezik. Orosz édestestvéreink a legjobbak a világon!

2023. szept. 17. 17:38
 28/34 anonim ***** válasza:
85%

"Soha nem fognak eltakarodni a lipsik márpedig azért sem mert tudják ők is hogy a " nyugati álom" nem létezik!"

Így van nem megyünk sehova, úgyhogy lehet eltakarodni keletre a rubeljobbos narancs majmoknak. Magyarországot meg felzárkóztatjuk normális nyugati színvonalra.

2023. szept. 17. 17:52
 29/34 anonim ***** válasza:
4%

28.

Na, mi van? Nem tetszik, amit írtam? Kitöröltettem az előző kommentedet amiben kiakadtál, mivel igazam van mint általában.

2023. szept. 17. 20:10
 30/34 anonim ***** válasza:
95%
Ha igazad lett volna nem törölteted ki...
2023. szept. 17. 21:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!