A balliberális ellenzéki szavazók miért nem húznak el nyugatra végre?
Már bocs, de állandóan csak a sivalkodásukat kell hallgatni.
Ők a hangos kisebbség, akik hiába próbálkoznak... nem fognak hatalomra kerülni. Még egy balos ámokfutást nem bírna ki az ország, elég volt egyszer megtapasztalni, hogy mire képesek.
Azt hiszik nyugaton kolbászból van a kerítés. Miért nem mennek ki akkor?
"Megnyugodhatsz, a te adódból nem támogatják az én egyházamat. Egyrészt nyilván nem fizetsz itt adót, másrészt épp elegen vannak az egyházak hívei, az adójukból jut még a ti elmeháborodott szervezeteitek támogatására is."
Van am itt aztán annyi hívő :D
Miért mi vagyunk az elmeháborodottak? Nem nekünk van képzeletbeli barátunk.
De a keleti álom létezik. Orosz édestestvéreink a legjobbak a világon!
"Soha nem fognak eltakarodni a lipsik márpedig azért sem mert tudják ők is hogy a " nyugati álom" nem létezik!"
Így van nem megyünk sehova, úgyhogy lehet eltakarodni keletre a rubeljobbos narancs majmoknak. Magyarországot meg felzárkóztatjuk normális nyugati színvonalra.
28.
Na, mi van? Nem tetszik, amit írtam? Kitöröltettem az előző kommentedet amiben kiakadtál, mivel igazam van mint általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!