A balliberális ellenzéki szavazók miért nem húznak el nyugatra végre?
Már bocs, de állandóan csak a sivalkodásukat kell hallgatni.
Ők a hangos kisebbség, akik hiába próbálkoznak... nem fognak hatalomra kerülni. Még egy balos ámokfutást nem bírna ki az ország, elég volt egyszer megtapasztalni, hogy mire képesek.
Azt hiszik nyugaton kolbászból van a kerítés. Miért nem mennek ki akkor?
#4 "#3: Nagyon jó lenne, ha mindenki aki nyelvet beszél, diplomája van és tovább lát az orránál lelépne innen. Abba belegondoltál, hogy ki fizetné akkor a nyugdíjadat Te nagyonbuta?"
Miért hiszed hogy mindenki aki nyelvet beszél, diplomája van és tovább lát az orránál az el akarna innen menni?
Ilyen vagyok én is, a párom is, a gyerekeim is - egyikünk sem akar máshová menni. Ahogy a környezetemben élők sem.
Azért lettünk már közel húsz éve az unió tagjai, hogy ezen belül szabadon lehessen költözni, dolgozni, tanulni, ki hol szeretne.
Aki szeretne máshol élni az megteheti. Aki csak sírni tud, hogy neki mennie kell, de nem megy, az szimplán képtelen megtenni -vagy hazudik.
Elmentem a magánnyugdíj lenyúlása után. Sokkal jobb életem van, amit amiről álmodtam volna. Sosem megyek vissza, van már második állampolgársagom is.
De azért hadd aggódjak már a családomért, akik nem tudnak eljönni.
Azért nagyon hazafias tőletek azt hallani, hogy elüldözitek a honfitársaitokat csak azért, mert nem értenek veletek egyet. Ez az igazi magyarság, gratulálok.
Szarban lenne az ország, ha a 18 és 40 év közöttiek kétharmada elhúzna!
(Nem én találtam ki az arányokat: [link] )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!