Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A balliberális szavazók miért...

A balliberális szavazók miért utálják a focit?

Figyelt kérdés

2022. máj. 15. 20:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez baromság, ugyanúgy ahogy a kormánypártiak sem szeretik mind a focit. Nagyon sokan gondolják azt hogy fontos a sport, de a jelenlegi sportpolitika nem jó irányba megy. Másod-harmadosztályú csapatoknak állami pénzből stadionokat építeni, ahol soha nem lesz teltház, és esélytelen hogy megtérüljön a befektetés, na annak szerintem sincs sok értelme. Az a gond a magyar focival, hogy nem piaci alapon működik hanem állami pénzt tolnak bele számolatlanul, aminek lenne jobb helye is.
2022. máj. 15. 20:39
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Tiéd a "Hónap legostobább kérdésének kiírója" cím, és nem hiszem hogy ezt elveheti tőled bárki a hónap végéig.
2022. máj. 15. 21:15
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
2022. máj. 15. 21:31
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem az összefüggést. Mi köze van ehhez annak h valaki jobboldali v baloldali?

Én nem nézek focit mert nem izgat se magyart se külföldit, de ettől még nem utálom.

Amúgy meg sztem jogos az, hogyha nem mutat fel egy csapat eredményeket akkor nem kéne jutalmazni őket

2022. máj. 15. 22:48
 5/11 A kérdező kommentje:

Miért baj az, hogy Orbán új stadionokat építtetett?

Gyurcsány idejében rengeteg lepusztult stadion volt...

Én a Telex és a 444 kommentelők látom azt, hogy utálják a focit, főleg a magyart.

2022. máj. 15. 23:04
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

#5 Önmagában nem azzal van a gond hogy épül sportlétesítmény, hanem azzal van gond hogy a legtöbbje üresen áll és sok esetbe a felét se tudják megtölteni legalább évi 1 alkalommal.

Legjobb példa a felcsúti stadion ami 4000 embert tud befogadni és egy olyan faluban van ami 1700 fős.

Arról nem beszélve hogy mindez 12 milliárd forintba került, azaz 7 millió forint per lakos. Kérdem én hol térül ez meg? Ki fogja kifizetni a milliós fenntartási költséget?

És amikor így, ezzel a szemmel ránézek a foci eredményeinkre akkor persze hogy dühösek lesznek az emberek.

Azzal meg nem lehet védekezni hogy mert ez meg az is szarul csinálta. Ez nem kifogás.

2022. máj. 16. 00:33
 7/11 anonim ***** válasza:
86%

"Én a Telex és a 444 kommentelők látom azt, hogy utálják a focit, főleg a magyart."

Én meg azt látom hogy te a magyar nyelvet utálod.

2022. máj. 16. 05:58
 8/11 anonim ***** válasza:
91%

Apám például ellenzéki szavazó (nem balliberális, de Fideszesnek hiába magyaráznám a szavak eredeti jelentését, nektek mindenki ballinerális, aki nem veletek van), és mindig is Fradi szurkoló volt, ahogy öcsém is, aki szintén ellenzék szavazó. Ettől még nem nézi jó szemmel, hogy értelmetlenül megy rengeteg pénz a fociba, hogy 10%-ot sem éri el az új stadionok kihasználtsága, hogy minden klubot lenyúlt valamilyen NER stróman. De azt sem nézi jó szemmel, hogy a szurkolói körök egyre inkább egybites neonácikból állnak.

Egyébként a Telexen nem is lehet kommentelni, csak Facebookon keresztül, de egyik ellenzéki oldal kommentelői sem a focit fikázzák, Magyarországon az emberek többsége szereti a focit, hanem szintén azt, ahogy az állam kezeli. 444 és Telex újságírói ráadásul nagyon lelkesen szoktak írni a fociról, ha nem a politika a konszenzus. Zaonban ti narancskomcsik csináltatok az egészből politkkát, szinte minden meccs után megy az ellenzéki állampolgárok szapulása. Holott hangsúlyozom, nem azzal van a baj, hogy foci, hanem amit csináltatok belőle.

2022. máj. 16. 07:52
 9/11 anonim ***** válasza:
87%

8-as

Teljesen igazad van, de kár az időt és az energiát pocsékolnod a válaszolásra. Egy ilyen kérdés kiírása után szerinted van bármi esélye annak hogy a kérdező akár a töredékét is megérti a válaszodnak? Ugyan...

2022. máj. 16. 09:32
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván baromság a kérdés, de egyébként a 444 oldalán lévő törzskommentelők (Az a 20-30-50 ember) ugyanannyira elfogult és elvakult mint a másik oldal, csak másik irányba (főleg a háborús cikkek alatti kommentfalakon látom ezt).

Na jó, azért a Mandineren van 1-2 alak aki verhetetlenül ostoba, náluk azért egy szinttel feljebb vannak, de ettől függetlenül ők is elfogultak és elvakultak, csak egy másik irányba.

Egy nagyon fontos tanulság és tény:

A 444 (Telex kommentfalait nem nagyon szoktam olvasni) 50 db törzskommentelője NEM EGYENLŐ a magyar "balliberális" oldallal, csupán egy mikroszkópnyi részhalmaza.

2022. máj. 18. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!