Akit zavar az elcigányosodás, az miért nem vállal több gyermeket?
Figyelt kérdés
Nagyon sokszor hallani ilyen jellegű véleményeket, hogy jaj többségbe kerülnek a cigányok, jönnek a migránsok, de legtöbbször pont, hogy az ezt leginkább hangoztató ilyen nagyon jobboldaliak is gyerektelenek. Pedig a válasz az nyilván az lenne, hogy a magyarok is vállaljanak gyereket és akkor nem kerülnek kisebbségbe. Azzal nem tesz senki túl sokat a nemzetért, hogy hétvégenként a haverjaival leissza magát a sárga földig és cigányozik egy jót.2023. szept. 11. 13:00
1/13 anonim válasza:
Ez a hajó már rég elúszott! Orsós Vitya a királyunk!
2/13 anonim válasza:
Más az értékrend mindenkinek, változik a világ egyre kevesebben vállalnak gyereket.
4/13 anonim válasza:
sok szerkót ebben az országban :D én elhúztam szóval engem nem zavar, ti meg csináltok amit akartok XD lyukas hajóból minek merjem a vizet?
5/13 anonim válasza:
Mert nem akarnak úgy élni, mint a cigányok és gyerekeket potyogtatni akkor is, ha nincs meg az anyagi háttér.
7/13 anonim válasza:
Soha nem fogjuk tudni a cnyok szaporodási képességét felülmúlni. Magyar ember nem fog 13 éves korától 2 évente gyereket potyogtatni.
Ez a különbség a potenciális és reális szaporodóképesség között.
8/13 anonim válasza:
#4 elhuztal Nyugatra ahol meg arabok es feketek mellett lesz kisebbseg, szep volt! :D
9/13 anonim válasza:
Mert nem az a megoldás hogy tovább növeljük a túlnépesedést.
10/13 anonim válasza:
Miért, ha én bevállalok 10 gyereket, akkor majd Tiszaburán Kolompárné meggondolja magát és inkább nem szül...? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!