Tényleg zavar van a németekbe, hogy látják Orbánisztán fejlettségi szintjét? Tényleg létrehoz bennük a feszültséget?
Figyelt kérdés
Ki volt az a aki ezt röhögés nélkül ki tudta nyilatkozni?🤣🤣2023. aug. 12. 12:43
1/21 anonim válasza:
Hát, a német eléggé tróger egy nép.
2/21 anonim válasza:
Mondjuk az osztrákok még egy fokkal rosszabbak.
3/21 Ársapkás Alispán válasza:
A fidkányok pláne egy tróger faj...
4/21 A kérdező kommentje:
#1 oroszok, jók? Nekik kell most szopkodni a f..szt?
2023. aug. 12. 12:56
5/21 anonim válasza:
"A fidkányok pláne egy tróger faj..."
Ebbe egyetértünk. Jobban rühellem őket mint a németet. Szerintem az összes fidder osztrák.
6/21 anonim válasza:
"oroszok, jók?"
Mért ne lennének jók? Láttál már oroszt úgy viselkedni mint egy német?
Én már láttam oroszt végigkiabálni Königsbronn főutcáján hogy fasísztkoje szabáki.
Legalább annyira rühellik a németeket mint mi, vagy még jobban.
7/21 HakapiszikMatyi válasza:
Vajon miért jönnek haza Magyaroeszágra az évek óta Nyugat-Európában dolgozók? Szarban vagyunk, de jobb a saját szarunkban lenni, mint máséban?
8/21 anonim válasza:
Meg el is mesélte, hogy a nagyapját, akit ugyanúgy hívták mint őt, a német csótányok ölték meg.
9/21 anonim válasza:
"Vajon miért jönnek haza Magyaroeszágra az évek óta Nyugat-Európában dolgozók?"
Mert egy szarfészek. És ez különösen igaz a két tróger germán országra. Hollandia meg dugig van fekákkal, Belgium csempészekkel, francost már ne is említsük, ott sátortáborok vannak az erdőkben.
10/21 anonim válasza:
Nagyjából egész Nyugat Európa egy gennygóc. Ráférne már egy atomcsapás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!