Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg zavar van a németekbe,...

Tényleg zavar van a németekbe, hogy látják Orbánisztán fejlettségi szintjét? Tényleg létrehoz bennük a feszültséget?

Figyelt kérdés
Ki volt az a aki ezt röhögés nélkül ki tudta nyilatkozni?🤣🤣

2023. aug. 12. 12:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Párizsban hétvégén rajzottak a fekák a Szajnaparton. Kijöttek a rendőrök, (nacional police) ezt csak azért írom mert francosba három rendőrség van.

1. Nacional Police

Ez a szokványos állami rendőrség.

2. Gendarmarie

Csendőrség, a fekete ruhások.

3. Douane

Vám és pénzügyőrség, ők csinálják az idegenrendészetet is.

Minden rajta a mellény. És láttam az ember arcán egy aggodalmat. Be kellett mennie a fekák közé. Érted, mellényben. Az már kicsit szar érzés mikor a rendőr arcán az aggodalmat látod. És ez nem egyetlen eset, csak most ezt mesélem el.

2023. aug. 12. 13:29
 12/21 anonim ***** válasza:

És francosba a rendőr amúgy nem pecsel. Veszi elő a viperát és ott veri agyon az utcán. Nem ilyen nyámnyila szarok, mint a magyar rendőr. Volt mikor fekkancsot adtam át nekik, mikor nyitottam az ajtót egy csajszi állt mellém az oldalfegyverével egy férfi pedig karabéllyal hátrébblépve biztosított. És ott ha támad ki is lyuggatják, nem szaroznak.

És ennek ellenére látod az arcukon az aggodalmat. Akkor gondolhatod milyen jó hely lehet.

2023. aug. 12. 13:37
 13/21 anonim ***** válasza:
90%
Ezt nem a Bayerzsóti nyilatkozta? Ilyen jól gyógyul a szája az aranyérműtétje után?
2023. aug. 12. 13:58
 14/21 anonim ***** válasza:
Megdögölhetne már bajermüntyen. Szarevő német.
2023. aug. 12. 14:12
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk egy németellenes kérdésben pont jó ötlet egy gennyes németet felhozni mint tanút. :D
2023. aug. 12. 14:15
 16/21 HakapiszikMatyi ***** válasza:
Amúgy, IGEN. A német nacionalizmus egy ideje "szunnyad". Nem szeretném megélni, mikor új "Führer" kerül hatalomra. Pedig, szinte másolja magát a történelem...
2023. aug. 12. 14:16
 17/21 anonim ***** válasza:
Azért Bayer Zsóti fenn is tartja azt a látszatot, hogy a fidderek még a mémetnél is alávalóbb nép. Kb ilyen bajor meg osztrák kategória.
2023. aug. 12. 14:31
 18/21 anonim ***** válasza:
16 nagyon korrekt a válasz! Ennél szebbet nem tudtam volna írni.
2023. aug. 12. 14:32
 19/21 anonim ***** válasza:

Jó lenne, ha nem a németek gyűlöletére lenne ez a beszélgetés kihegyezve. Én amúgy kedvelem őket, a német származású ismerőseim többsége szimpatikus, egy kicsit én is az vagyok (távolabbról vannak német őseim), eleve inkább pozitív a képem róluk.

16-os: Én is ettől tartok. Az AfD egyre erősödik. A tinójuk (Chrupalla) még mérsékeltnek mondható, de amit az a Höcke leművel, nem semmi. Félek, hogy hatalomra kerülnek. Sajnos az elmúlt évtizedekben nem tudták jól kezelni a bevándorlási kérdést, egy párt se tudott igazán jó megoldást erre a problémára (amúgy én se tudnék), ez a szélsőjobb malmára hajtotta a vizet. Ez most egész Európában megfigyelhető. Meloni az olaszoknál, tavaly a franciáknál is majdnem győzött egy... Komolyan félek, mert fasizálódik Európa. Se a liberális véglet nem jó, se a szélsőjobb.

2023. aug. 12. 14:56
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
Német az egy söpredék nép, mit tudsz bennük kedvelni?
2023. aug. 12. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!