Mennyire tud hiteles maradni Ungár Péter ellenzéki politikusként?
Az egy dolog, hogy a családja Orbánék barátja, de maga Ungár Péter is részesedeik abból a bevételből amelyet az állam fizet ki Ungárék cégeinek.
Tehát nemcsak szó nélkül hagyja, hogy az állami pénzek a családja cégeibe vándoroljanak, de ő maga is hasznot is húz belőle. Lehet egy ilyen karakter hiteles ellenzéki?
Oké, tegyük fel, hogy zavar (engem a teljes ellenzék zavar amúgy), de miért újság az, hogy Schmidt Mari fideszes? Mert ezzel semmi újat nem állítottál te sem, meg azok a médiumok sem, amik most felkapták ezt a hírérték nélküli műdrámát.
Amúgy meg abszolút lehet hiteles maradni ellenzékiként úgy is, hogy nem vagy rosszban a kormánnyal. Nem kell állandóan ilyen bináris kódrendszerekben, vagy ellentétekben gondolkodni hogy "fidesz-rossz, ellenzék-jó", és akkor lesz esély majd a kormányváltásra is. Bár én Ungár Pétert nem értékelem megfelelőnek ahhoz, hogy kormányba kerüljön, de domináns ellenzéki pozícióban továbbra is el tudom képzelni, többnyire teljesen ésszerű kritikái vannak a kormánnyal szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!