Orbán Viktor korrupciót követett el a titkos nyaralásával?
2023. szept. 8. 08:59
1/23 anonim válasza:
Áh szerintem az LMP pucsított a Vityának... Ez korrupció lenne?
2/23 anonim válasza:
Mélységesen vágyom egy olyan világra, ahol ez Orbán legnagyobb korrupciós ügye.
3/23 A kérdező kommentje:
Tehát azt mondod, hogy egy ellenzéki párt próbálta meg korrumpálni a miniszterelnököt és a jelek szerint sikerült nekik?
2023. szept. 8. 09:30
5/23 anonim válasza:
Mi az hogy titkos nyaralás ?
Ilyen alapon írjatok szenzáció gyanús cikkeket a következőkről is.
A miniszterelnök titkos kakálása.
A miniszterelnök titkos reggelizése.
Neki nincs hozzá joga hogy pihenjen egy kicsit úgy hogy közben nem ba.szogatja az idióta ellenzéki sajtó ?
6/23 anonim válasza:
5# Az ellenzéki szerint nincs... De pl Fletó turnéját nem emlegetik, hol szorja a milliárdjait...
7/23 A kérdező kommentje:
5, Nem én vagyok Gulyás Márton és nem én vagyok Gulyás Balázs sem, nem én csináltam a videót én csak a kérdést irtam ki.
Ha végignézed, minden kérdésedre választ fogsz kapni.
2023. szept. 8. 09:34
8/23 A kérdező kommentje:
6, Fletó nem miniszterelnök már úgy 15 éve. Fletó nem rendelkezik az ország vagyona felett 2/3-os többséggel, már 15 éve. Kérlek, ne Fletóról beszéljünk, hanem arról a személyről, aki a fentieknek megfelel. Köszönöm.
2023. szept. 8. 09:37
9/23 anonim válasza:
8# Vityáról beszéltünk eddig is... Csak mondtam, hogy egy másik celebről, ilyenkor nem hallani semmit...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!