Ki lenne Orbán Viktor helyettese, ha történne vele valami?
A bánatos bajszú házmester lehetne a főnökük, de akkor ki egzecíroztatná az ellenzéki képviselőket a parlamentben?
Mert házmester alígha lehetne tovább.
A ministerelnök helyettes a miniszterelnök helyettese ha valami történne.
Pont ezért ez a neve.
Ahogy előttem írták, ebből most 3 is van.
Semjén KDNP-s biztos, hogy a Fidesz nem engedné át a vezetést egy törpe vagy mikro pártnak, plusz Semjén a bólogatáson kívül másra nem képes, még Gulyás is képes leülésre fegyelmezni...
Pintér nagyon öreg már, se nem párt politikus, 2x akart vissza vonulni, tuti nem kezdene bele egy harcba.
Varga Mihály anyámasszony katonája, nem vezető alkat, és biztos vagyok benne, hogy nem is akarna az lenni, ha megkérdeznénk tőle.
Valamit félre értettetek utolsó kettő, én nem az ideiglenes miniszterelnök személyéről kérdeztem, hogy ha meghalna Orbán ki venné át holnap a posztot tőle, hanem hosszú távon ki lenne a párt elnök, meg a kormány fő.
Az hogy ha Orbánnal valami történne és pár hónapra vagy hétre vagy napra valamelyik miniszterelnök-helyettese veszi át a vezetést az egyértelmű, de nem ez volt a kérdés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!