Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki lenne Orbán Viktor helyette...

Ki lenne Orbán Viktor helyettese, ha történne vele valami?

Figyelt kérdés
Szerintetek ki lenne a Fideszen belül az a személy, akik maguk között választanának ki Orbán helyére? Kiben láttok potenciált a vezetői szerepre?

2023. szept. 9. 17:23
A kérdező szavazást indított:
Kövér László
Lázár János
Szijjártó Péter
Rogán Antal
Kocsis Máté
Gulyás Gergely
Navracsics Tibor
Pokorni Zoltán
Áder János
Valaki más, leírom ki
33 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
82%

A bánatos bajszú házmester lehetne a főnökük, de akkor ki egzecíroztatná az ellenzéki képviselőket a parlamentben?

Mert házmester alígha lehetne tovább.

2023. szept. 9. 17:30
 2/15 anonim ***** válasza:
83%
Orbán Viktor sikeresen nyír ki mindenkit, aki a helyére pályázik, így ha netán az Adrián felfalná egy cápa (azaz cáparaj, mert egy cápának túl sok lenne ez a hízott mangalica), akkor azonnal ádáz küzdelem kezdődne. Ebbe az általad felsorolt személyek legalább fele bekapcsolódna, meg talán mások is.
2023. szept. 9. 17:31
 3/15 anonim ***** válasza:
91%
Semjén, Pintér, és Varga Mihály a miniszterelnök-helyettese.
2023. szept. 9. 17:44
 4/15 anonim ***** válasza:
90%

A ministerelnök helyettes a miniszterelnök helyettese ha valami történne.

Pont ezért ez a neve.

Ahogy előttem írták, ebből most 3 is van.

2023. szept. 9. 17:51
 5/15 A kérdező kommentje:

Semjén KDNP-s biztos, hogy a Fidesz nem engedné át a vezetést egy törpe vagy mikro pártnak, plusz Semjén a bólogatáson kívül másra nem képes, még Gulyás is képes leülésre fegyelmezni...

Pintér nagyon öreg már, se nem párt politikus, 2x akart vissza vonulni, tuti nem kezdene bele egy harcba.

Varga Mihály anyámasszony katonája, nem vezető alkat, és biztos vagyok benne, hogy nem is akarna az lenni, ha megkérdeznénk tőle.

2023. szept. 9. 18:04
 6/15 A kérdező kommentje:

Valamit félre értettetek utolsó kettő, én nem az ideiglenes miniszterelnök személyéről kérdeztem, hogy ha meghalna Orbán ki venné át holnap a posztot tőle, hanem hosszú távon ki lenne a párt elnök, meg a kormány fő.

Az hogy ha Orbánnal valami történne és pár hónapra vagy hétre vagy napra valamelyik miniszterelnök-helyettese veszi át a vezetést az egyértelmű, de nem ez volt a kérdés.

2023. szept. 9. 18:07
 7/15 anonim ***** válasza:
87%
Én
2023. szept. 9. 18:16
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Kósa Lajos
2023. szept. 9. 18:27
 9/15 anonim ***** válasza:
79%
Akkor így szerintem Gulyás lenne az, nem véletlenül tolják így a kormányinfóra
2023. szept. 9. 18:27
 10/15 anonim ***** válasza:
72%
Az nyilvánvaló, hogy Moszkvából küldenének helyette valakit. Az fölsem merűlhet, hogy az egyik itteni talpnyalót nevezzék ki.
2023. szept. 9. 18:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!