Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar embereket bármeddig...

A magyar embereket bármeddig lehet nyúzni? Nincs határ?

Figyelt kérdés

Én nem voltam eddig egy nagy kormánykritikus, de most már én is érzem a saját bőrömön.

Hogy az Istenbe lehet ezt az egészet megtenni büntetlenül?

Másik kérdés:

Komolyan vannak még tömegek, akik nem hogy eltűrik, de a pártján is állnak ennek az egész lehúzásnak? Miért?

Nem értem.

2023. szept. 6. 09:37
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
56%
Én még kívánok sok-sok adót és éveket a fideszeseknek, legalább annyit hogy gebedjenek bele. Hisz legalább addig sem Gyúúúúcsááány.
2023. szept. 6. 10:07
 12/26 anonim ***** válasza:
12%
11. Köszi, így legyen.
2023. szept. 6. 10:11
 13/26 anonim ***** válasza:
13%
Miféle nyúzás? 2010 óta 75%-kal nőttek a reálbérek. Soha nem volt olyan magas az életszínvonal Magyarországon, mint mostanság.
2023. szept. 6. 10:12
 14/26 anonim ***** válasza:
10. Nálam ez a link nem működik.
2023. szept. 6. 10:13
 15/26 anonim ***** válasza:
0%
Ha a média azt mondja az embereknek, hogy jól élnek, akkor a többség elhiszi, hogy jól él. Ekkora hatalma van a médiának, és ennyire idióták az emberek.
2023. szept. 6. 10:16
 16/26 A kérdező kommentje:

9: Kikérem magamnak az ilyet, hogy buta kis hiszti! Emberek, családok mennek tönkre, napról napra egyre többen. Ez nem hiszti.

Az, hogy te és a hozzád hasonló emberek nem a valóságban élnek, nem tájékozódnak, hisznek az ilyen konteókban, hogy Németországban nem nagyon szabad már fürdeni, meg Angliában éheznek, stb. Ez viccnek is rossz és elszomorító! Ezzel nem tudok mit kezdeni és ne tőlem várj egy összefoglalót, hanem élj a hétköznapokban, mert aki ezt nem így látja, bocsánat de nem ezen a Földön él. Egyszerűen nem a valóságot látja.

Csak hogy értsd: olyan érzés, mintha egy értelmi fogyatékosnak kellene elmagyaráznod alapvető dolgokat. Olyan érzés beszélgetni az ilyen emberekkel.

Különben meg az a furcsa, hogy helyesírási hiba nélkül tudnak írni. Tehát tudatuknál vannak, nem analfabéták, nem értelmi fogyatékosok. Mégis elmondják, hogy Németországban nem fürdenek, Angliában meg éheznek és egyébként szerintük nincs semmiféle rendszerszintű lopás Magyarországon.

Ez hogy van? Ezt magyarázza el valaki.

2023. szept. 6. 10:25
 17/26 anonim ***** válasza:
75%
#13 2010 óta 75%-al nőttek a reálbérek, az árak meg 200%-al. Furrá, taps-taps...🟠🐑🟠🐑
2023. szept. 6. 10:27
 18/26 anonim ***** válasza:
22%

16. Nem ismerek embereket meg családokat, akik az utóbbi 10 évben mentek tönkre. Olyat sokat, akik azelőtt adósodtak el, vesztették el a munkájukat és jó ideig nem találtak. Mára összekapták magukat.

Hogy Angliában mi megy, az marhára nem érdekel, illetve csak annyiban, hogy a lányom hétvégén utazik egy hétre az iskolával. Ha nem lesz rosszabb dolga,mint itthon, akkor elégedett leszek

2023. szept. 6. 10:36
 19/26 anonim ***** válasza:
18%

#3 "Ez most irónia vagy vicc vagy komolyan mondod?

Tudom, hogy van ez a véleménysorozat, amit most leírtál, ami terjed.

De emberek vannak, akik komolyan is veszik ezt? Nem akarom elhinni. "

Attól mert nem akarod elhinni sajnos ez a valóság. Hogy nem tudsz róla csak azért van mert nem foglalkoztál ezekkel a hírekkel, már tavaly erről szólt minden az ősszel, hogy ne fürödj naponta, ne húzd le mindig a vécét. Ahogy a rovarevés népszerűsítése is beindult, a magyar kormány döntést is hozott miatta arról, hogy a rovarfehérjét tartalmazó termékeken ezt jól láthatóan fel kell tüntetni, hogy a vásárlók tudjanak dönteni arról hogy meg akarják-e enni azt a terméket vagy választanak helyette mást.

2023. szept. 6. 10:36
 20/26 anonim ***** válasza:
32%

#11 "Én még kívánok sok-sok adót és éveket a fideszeseknek, legalább annyit hogy gebedjenek bele. Hisz legalább addig sem Gyúúúúcsááány."

Mivel ti hisztiztek mindenért 13 éve mi meg nem, így OK? nekem megfelel ha megy tovább ahogy eddig. Ti sírtok, mi meg nevetünk a folyamatos hisztiteken ahogy el akarjátok velünk hitetni, hogy nekünk is olyan sz@r az életünk, mint a tiétek.

2023. szept. 6. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!