Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyarok általában kedvelik...

A magyarok általában kedvelik az LGBTQ embereket?

Figyelt kérdés
Pártállástól függetlenül, te kedveled őket?

2023. aug. 12. 23:05
A kérdező szavazást indított:
Kedvelem őket
Közömbös vagyok velük
Nem kedvelem őket
61 szavazat
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
81%
Alapesetben nem foglalkozom az emberek szexuális beállítottságával, az mindenkinek a magánügye. Mint ahogy az is, hogy milyen zenét hallgat, milyen könyveket olvas, milyen sportágban milyen csapatnak szurkol, mi a kedvenc színe, filmje stb.
2023. aug. 12. 23:07
 2/21 anonim ***** válasza:
90%
Most komolyan azt kérdezed, hogy kedvelek-e valakit, csak azért, mert b*zi?
2023. aug. 13. 00:18
 3/21 anonim ***** válasza:
38%
Legalább leírni megtanulhatnád helyesen...
2023. aug. 13. 00:40
 4/21 anonim ***** válasza:
37%

Régen elfogadtam, még kicsit szimpatikusnak is találtam, hogy ezek az emberek mernek másként azonosulni és a saját természetük szerint viselkednek társadalmi elvárások helyett.

Viszont minél többet jön szembe a téma és a kultúrharc annál inkább taszító az egész, szóval ma már inkább azt mondom, hogy takarodjon az összes LGTBQ aktivista vissza az anyjába. Már nyilván rég nem arról szól az LGTBQ-ság, hogy ezek a szexuális kissebbségek kiélhessék magukat, hanem a liberális baloldal bábjai és vezértémája, mint kb. pár éve a migránssimogatás vagy előtte a roma téma. A migránsokkal meg romákkal sincs az embernek baja, egészen addig amíg, nem kell egész nap őket sajnálni és kötelező bűntudatot érezni amiért te nem szembesülsz az ő problémáikkal.

2023. aug. 13. 04:37
 5/21 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem fideszeseken kivül a kutyat se erdekli hogy adott közszereplő meleg e vagy nem.
2023. aug. 13. 05:42
 6/21 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
63%

Nem ismerek egyetsem, igy nem lehet kedvelni vagy utálni öket a számomra.

Lmbtq-us aktivistákat utálok, de ők nagy részt nem LMBTQ-emberek, hanem heterok.

2023. aug. 13. 06:12
 7/21 anonim ***** válasza:
94%
Ismerek melegeket, homókat, leszbiket, de egyik se nyomja a pofámba, hogy "szeresd a búzákat, eeeööö..." Szóval nem tudom, ti merre jártok.
2023. aug. 13. 06:57
 8/21 anonim ***** válasza:
48%
#6 A melegekkel semlegesen vélekedsz, de transzot sem ismersz, őket miért utálod?
2023. aug. 13. 09:19
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Semmi bajom velük és arról pont nem ők tehetnek,hogy a nemi életük a politika eszköztára lett.
2023. aug. 13. 09:55
 10/21 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
61%

"#6 A melegekkel semlegesen vélekedsz, de transzot sem ismersz, őket miért utálod?"

Egy transzot se utálok. Személy szerint biztos nem.

2023. aug. 14. 01:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!