Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz és az alatvalói ennyire...

Fidesz és az alatvalói ennyire önérzetesek lennének? Ők mindenkit gúnyolhatnak, elgancsolhatnak, de ha őket éri valami sérelem akkor ovis módon hisztiznek, nagyköveteket kéretnek be?

Figyelt kérdés
Mi van a több tisztelet dumával?

2023. szept. 5. 16:57
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
Ezt orbántól tanulták.
2023. szept. 5. 17:00
 2/8 anonim ***** válasza:
46%
Én fideszes vagyok és nem gúnyolok ki senkit, ez van.
2023. szept. 5. 17:00
 3/8 anonim ***** válasza:
61%
@2 de fideszes leven tamogatod azokat, akik igy tesznek, am gondolom ez egy cseppet sem zavar.
2023. szept. 5. 17:04
 4/8 anonim ***** válasza:
38%

Én felőlem mindenki azon gúnyolódik, amin akar. Ha velünk gúnyolódtok, visszagúnyolódunk, ennyi.

2023. szept. 5. 17:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
@4 es ez az oda-vissza gunyolodas megy mar tobb mint egy evtizede idehaza.
2023. szept. 5. 18:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Pedig gondoltam, hogy nagy keresztényként, Jézus a példaképed... Feltetted magadnak a kérdést, hogy ő hogyan viselkedne, mit javasolna? Kit választasz, Orbánt, vagy Jézust?!
2023. szept. 6. 00:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Dehát országokat, népeket nem gúnyol a Fidesz. Sorost, Gyurcsányt, Márki-Zay-t választások környékén igen, de az más.
2023. szept. 6. 09:59
 8/8 anonim ***** válasza:

Van egy jó kis mondás.

Picit módosítom mert így is igaz és rögtön magyarul írom le:" A tisztelet megérdemelt AKAR lenni."

A " bizalom" szót cseréltem le a " tiszteletre".

A magyar kormány megköveteli a korlátlan tiszteletet anélkül, hogy bármit is tennének érte.

Sőt, ennek pont az ellenkezője az igaz.

2023. szept. 9. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!