Fidesz és az alatvalói ennyire önérzetesek lennének? Ők mindenkit gúnyolhatnak, elgancsolhatnak, de ha őket éri valami sérelem akkor ovis módon hisztiznek, nagyköveteket kéretnek be?
Figyelt kérdés
Mi van a több tisztelet dumával?2023. szept. 5. 16:57
2/8 anonim válasza:
Én fideszes vagyok és nem gúnyolok ki senkit, ez van.
3/8 anonim válasza:
@2 de fideszes leven tamogatod azokat, akik igy tesznek, am gondolom ez egy cseppet sem zavar.
4/8 anonim válasza:
Én felőlem mindenki azon gúnyolódik, amin akar. Ha velünk gúnyolódtok, visszagúnyolódunk, ennyi.
5/8 anonim válasza:
@4 es ez az oda-vissza gunyolodas megy mar tobb mint egy evtizede idehaza.
6/8 anonim válasza:
Pedig gondoltam, hogy nagy keresztényként, Jézus a példaképed... Feltetted magadnak a kérdést, hogy ő hogyan viselkedne, mit javasolna? Kit választasz, Orbánt, vagy Jézust?!
7/8 anonim válasza:
Dehát országokat, népeket nem gúnyol a Fidesz. Sorost, Gyurcsányt, Márki-Zay-t választások környékén igen, de az más.
8/8 anonim válasza:
Van egy jó kis mondás.
Picit módosítom mert így is igaz és rögtön magyarul írom le:" A tisztelet megérdemelt AKAR lenni."
A " bizalom" szót cseréltem le a " tiszteletre".
A magyar kormány megköveteli a korlátlan tiszteletet anélkül, hogy bármit is tennének érte.
Sőt, ennek pont az ellenkezője az igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!