Az LMBTQP embereket nem érné sérelem a pedofilokon kivül természetesen, ha nem provokálták volna az embereket Pride vonulással meg iskolai propagandával?
Van ez a csoport, nyilván a pedofilok büntetést érdemelnek közülük, a sima melegek nem. De minek kell ez a pride felvonulás ahol direkt provokálják az embereket? Rendőrökkel védetik magukat, stb..
Minek kell bevinni az iskolákba a gyerekekhez azt, hogy menő melegnek meg transznak lenni? Minek kell ez?
Ezek előtt a kutyát nem érdekelte, hogy mit csinálnak otthon, de szerintem szigorúbb szabályozások kellenek ennél is.
De, akkor is érné őket. Ahogy érné, azaz éri a bármilyen módon az átlagtól eltérőeket, legyen ez külföldiség, a hajuk színe, ahogy öltözködnek vagy amiben hisznek. A magyarok prolibb 60-70%-a ebben leli örömét, hogy a bárhogy eltérő, máshogy viselkedőkre harapjanak, rajtuk éljék ki a saját életük miatti keserűségüket. A "mások" boxzsáknak jók.
Normális, boldog és természetesen gazdagabb országokban ez pont nincs így - főleg a pénz miatt. Ott nem szorong az ország kétharmada a saját létezésük miatt, így nem születik meg bennük az a szorongás, amit valahogy ki kell ereszteni.
Ez már csak így megy.
Az újságírók kérdésekkel provokálnak.
A melegek a homoszexualitásukkal provokálnak.
Mondjuk egy heterónak nem kell szolidaritásból kefélni egy meleggel. Ebben egyetértek.
És a gyerekek is szokták csúfolni egymást, hogy: fúj kövér...
Így nem az a megoldás, hogy lefekedjünk a melegekkel, hanem befejezzük a csúfólódást...
Nem tudom, melegként én sem vagyok oda a pride-os magamutogatásért. A sulikban oda lenne érdemes eljutni, hogy ne cikizzék a gyerkőcöket, alapból azt mondanám, hogy inkább szívás melegnek lenni, nem menő.
Viszont elég sok sulis melegnek sem lehet túl könnyű, örülnék ha kevesebben zakkannának meg vagy lennének öngyilkosok közülük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!