Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szétverték a magyar feliratú...

Szétverték a magyar feliratú táblát Szabadkán. A Facebookon a liberálisok ujjonganak. Te is örülsz neki?

Figyelt kérdés

Szerbiában a magyar nyelvű Szabadka feliratot szétverték, míg a szerb nyelvű sértetlen maradt.

A Facebookon a kommentelők kb olyan jellegű hozzászólásokat írnak, hogy "Nem is csoda, én is szégyellem, hogy magyar vagyok.", "Biztosan oka volt.", "Úgy is kell, köszönjétek meg Orbán Viktornak", "De a milliárdos támogatásokat bezsebelik, meg is érdemlik" stb

Bár megjegyzem én kizárólag liberális oldalakat szoktam követni.

Liberálisként egyetértesz velük?

2023. szept. 5. 04:32
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
9%

"17, ez ma történik, nem tegnap, nem holnap, hanem ma. Ami ma történik és a magyarságot érinti jelenleg, azért Orbán Viktor a felelős."

Akkor ha egy néger ma betör egy házba kirabolni azt és az ott lakókat megöli, holnaptól szabadon lehet az összes négert bántani, mert egy rosszat tett és lehet rá hivatkozni? Orbán egy politikus, egy Ember, miért Te vagy a felelős az Ő tetteiért? Vagy miért egy határon túli magyar?

Ami ma történik azért nem Orbán a felelős, hanem az a pöcs, aki azt megteszi. Ugyanez igaz fordítva is. Ha valaki az ukránok ellen tesz valamit Zelenszkij miatt, nem Zelenszkij a hibás, hanem az a nyomi, aki az atrocitást, rongálást elkövette.

2023. szept. 5. 13:13
 22/22 anonim ***** válasza:
37%
Teljesen hidegen hagy.
2023. szept. 9. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!