Szétverték a magyar feliratú táblát Szabadkán. A Facebookon a liberálisok ujjonganak. Te is örülsz neki?
Szerbiában a magyar nyelvű Szabadka feliratot szétverték, míg a szerb nyelvű sértetlen maradt.
A Facebookon a kommentelők kb olyan jellegű hozzászólásokat írnak, hogy "Nem is csoda, én is szégyellem, hogy magyar vagyok.", "Biztosan oka volt.", "Úgy is kell, köszönjétek meg Orbán Viktornak", "De a milliárdos támogatásokat bezsebelik, meg is érdemlik" stb
Bár megjegyzem én kizárólag liberális oldalakat szoktam követni.
Liberálisként egyetértesz velük?
Én inkább a fidesz reakciójára lennék kiváncsi, hiszen nagy kebelbarátaink most a szerbek... (megjegyzem, ők amúgy nem kevésbé nacionalisták és magyarellenesek, mint az ukránok)
Vagy a magyarság azért annyira mégsem számít?
Egyetértek. Személy szerint Orbán miatt szégyellem, hogy magyar vagyok.
Már mohácsot meg a tatárjárást is Orbánnak köszönhetjük. Ugyanis már akkor is Orbán miatt fordultak ellenünk.
Minden országban él egy-két ügyeletes f@sz, - nem kell egyből úgy viszonyulni, hogy az összes szerb nemzetiségű ember utálja az összes magyar nemzetiségűt. A problémára meg még soha, senki nem találta meg a megoldást.
Felesleges itt csinálnod a fesztivált, - mert ha ilyenekre rámozdulsz, akkor te sem vagy semmivel sem különb, mint a "lángelme", aki számára olvashatatlan nyelvű táblákon éli ki a napi szintű perverzióit. Máshol nem tudja csórikám, - marad ez neki!
Jó hogy mondod.
Eddig azt hittem, a tatárjárás a Soros terv része volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!