Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szétverték a magyar feliratú...

Szétverték a magyar feliratú táblát Szabadkán. A Facebookon a liberálisok ujjonganak. Te is örülsz neki?

Figyelt kérdés

Szerbiában a magyar nyelvű Szabadka feliratot szétverték, míg a szerb nyelvű sértetlen maradt.

A Facebookon a kommentelők kb olyan jellegű hozzászólásokat írnak, hogy "Nem is csoda, én is szégyellem, hogy magyar vagyok.", "Biztosan oka volt.", "Úgy is kell, köszönjétek meg Orbán Viktornak", "De a milliárdos támogatásokat bezsebelik, meg is érdemlik" stb

Bár megjegyzem én kizárólag liberális oldalakat szoktam követni.

Liberálisként egyetértesz velük?

2023. szept. 5. 04:32
A kérdező szavazást indított:
Igazuk van, jól tették a szerbek, hogy szétverték. Nesze neked Orbán!
Orbán miatt én is utálok mindent magyart és inkább a szerbeket támogatom, de a magyar felirat szétverésével nem értek egyet
Liberálisként nem értek egyet velük
Nem vagyok liberális
20 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
70%

Miért kell ezeket összemosni?

A fideszeseknek kéne,hogy leessen az,hogy mennyire katasztrófa az orbáni külpolitika.

2023. szept. 5. 04:35
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem örülök neki, gondolom ez volt a kérdés.
2023. szept. 5. 04:36
 3/22 A kérdező kommentje:

Pontosan. Már a délvidéki vérengzések is az orbáni külpolitika miatt történtek

2023. szept. 5. 04:43
 4/22 anonim ***** válasza:
70%
Köszönd meg a vezérnek amiért egész európa utál minket.
2023. szept. 5. 05:39
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok liberális, bár fideszes sem, de jó nagy primitív, kulturálatlan barmok lehettek, akik szétvertél a táblát.
2023. szept. 5. 05:40
 6/22 anonim ***** válasza:
54%
A liberálisok ennek ujjonganak, a fideszfasiszták meg elnyomásnak, népirtásnak, diktatúrának. Kinek a szemében mi az elítélendő 🤷‍♂️
2023. szept. 5. 05:50
 7/22 anonim ***** válasza:
50%
Nálunk is lefestik a padokat, akkor a jobber miért várja el másoktól, hogy ne úgy viselkedjenek, ahogy ők?
2023. szept. 5. 05:54
 8/22 anonim ***** válasza:
40%
JuJo Hogy érted? Mi köze van a kettőnek egymáshoz?
2023. szept. 5. 06:24
 9/22 anonim ***** válasza:
50%

A szerbekkel éppenséggel kifogástalan a kapcsolatunk.

2023. szept. 5. 06:37
 10/22 anonim ***** válasza:
86%

Miből gondolod kérdező, hogy egy turbószerb másként működik mint egy turbómagyar?

Inkább az az érdekes, hogy ha ilyesmi nem a magyar kormány által simogatott országban történik, akkor a lakájmédia a magyarellenességen rugózik egy hétig.

2023. szept. 5. 06:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!