Szétverték a magyar feliratú táblát Szabadkán. A Facebookon a liberálisok ujjonganak. Te is örülsz neki?
Szerbiában a magyar nyelvű Szabadka feliratot szétverték, míg a szerb nyelvű sértetlen maradt.
A Facebookon a kommentelők kb olyan jellegű hozzászólásokat írnak, hogy "Nem is csoda, én is szégyellem, hogy magyar vagyok.", "Biztosan oka volt.", "Úgy is kell, köszönjétek meg Orbán Viktornak", "De a milliárdos támogatásokat bezsebelik, meg is érdemlik" stb
Bár megjegyzem én kizárólag liberális oldalakat szoktam követni.
Liberálisként egyetértesz velük?
Miért kell ezeket összemosni?
A fideszeseknek kéne,hogy leessen az,hogy mennyire katasztrófa az orbáni külpolitika.
Pontosan. Már a délvidéki vérengzések is az orbáni külpolitika miatt történtek
A szerbekkel éppenséggel kifogástalan a kapcsolatunk.
Miből gondolod kérdező, hogy egy turbószerb másként működik mint egy turbómagyar?
Inkább az az érdekes, hogy ha ilyesmi nem a magyar kormány által simogatott országban történik, akkor a lakájmédia a magyarellenességen rugózik egy hétig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!