Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért gondolják Orbánról itt...

Miért gondolják Orbánról itt sokan hogy komcsi, mikor egyértelmű hogy Hortista?

Figyelt kérdés

Már csak azért is mert magyar országot nem úgy alakítsa mint a komunizusba volt hanem mint a Hortizmusba nemesek és jobbágyok meg a vármegye meg fóispán.

Azért mert Putyinnal jóba van? Mert Putyin se komcsi az is inkább a cárizmust akarja visszahozni oroszba!

2023. szept. 4. 23:43
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%

#20 Én is abban a korban nőttem fel, pont ezért kérdeztem hogy viccelsz-e.

Ezek szerint csak azt hiszed más nincs itt aki leírná, hogy baromságot beszélsz.

Orbánnál fiatalabb vagyok, de az általános iskolába belépéssel kisdobosok lettünk, első évnyitón. Aztán felsővel úttörők lettünk az 5. évnyitón. A kiváló úttörő az a jó tanuló, jó magaviseletű gyerek volt, semmi több, semmi extra. Ahogy utána a középiskolában automatikusan lettünk kiszesek, nem kérdezték hogy akarjuk-e, ez volt és kész. Aztán pár év múlva az az osztálytársam lett kisztitkár, aki amúgy rendszerellenes felvonulásokra járt és láttam futni a rendőrök elől október 23-án. Mivel ő volt a diák képviselők, aki kellően nagyszájú is volt és kellően jó tanuló is, hogy ne tudják megfogni a tanárok ha valamelyikükkel vitája lett.

"Csak megjegyzem, hogy azon kevesek közé tartozom, akit KIZÁRTAK az úttörő-szövetségből, és évnyitón vissza kellett adnom az egész iskola előtt a piros nyakkendőt. XD"

Ez annyit jelent hogy vagy megbuktál és évet ismételtél vagy kaptál egy igazgatói rovót, fegyelmid volt netán valami magatartás probléma miatt. Erre nem kellene büszkének lenni, ez ma is éppen olyan ciki, mint régen volt.

2023. szept. 5. 21:02
 22/22 DK-s ***** válasza:
39%

#21-nek:

Ezek szerint ahol te megfordultál, ott így működtek a dolgok. Én egy közel 1200 fős iskolába jártam, és egyetlen kiváló úttörő sem volt. Csak hallottam a megnevezésről.

Az évismétlésért, igazgatóiért senkit nem zártak ki magából az úttörő szövetségből. Én, bár politikai szempontból teljesen tudatlanul, de magatartási szempontból lényegében rendszer-ellenes voltam. És akkoriban úgy működtek a dolgok, hogy rossz magaviseletű tanuló nem lehetett "jó tanuló". Rengeteg sérelem ért. Volt rá példa negyedikben, hogy környezet óra előtt elbeszélgetett velem az osztály legjobb tanulója (lány), és rávett hogy olvassam át az anyagot, és jelentkezzek felelni. A tanárnő kihívott, hibátlanul válaszoltam minden kérdésére, majd akart adni egy kettest. A lány aki felbíztatott a felelésre, szópárbajba keveredett a tanárnővel, aminek az lett a vége hogy kihívta a lányt, és lekevert neki egyet. Talán nem ártott volna tudnia, hogy valami párt-fejesnek a lányát baxta pofán. Következő órán új tanárnőnk volt, a régit azóta sem láttam. XD

Nos, az ilyesféle hozzáállással volt mindig is bajom, kimondottan renitens voltam. Amikor például a magyar-tanárnő nyakon vágott mert hintáztam a széken, majd visszament a helyére és egy percen belül ő is hintázni kezdett, azt megjegyeztem. Következő magyar-órán jó félig befűrészeltem egy lombfűrésszel, a tanári szék lábát hátulról. Amíg csak ült rajta, húzogatta, semmi baj nem volt. Amikor viszont hintázni próbált, a lábak kitörtek, ő pedig hátrafelé ketté-fejelte a krétatartót. Érdekes módon azonnal tudta hogy mi történt és miért, mert a tanári asztal mögül az én nevemet ordította. XD Megérdemelte.

Az új tesitanár esete volt a legdurvább. Valamiért ő lett a tesitanárunk negyedikben. Egy alkesz fax volt. Mindjárt az év első óráján megtalált magának, persze piás volt. Kiléptetett a sorból, és elkezdte mondani a magáét. Ilyeneket hogy: hallotta már a híremet de majd ő betör, meg hasonlókat. Eközben folyamatosan emelte a hangját, a végén már ordított de úgy, hogy a tornaterem másik felében lévő osztály tornatanára is elindult felénk. Én egy szót sem szóltam egész idő alatt, de valami kiülhetett az arcomra ami a legkevésbé sem hasonlíthatott a félelemre, mert a következő pillanatban kaptam egy hatalmas pofont. Elestem, de azonnal fel is ugrottam egy "qrva anyád" kíséretében. A második pofon akkora volt hogy a padlóba csapódtam, felkapott a levegőbe, majd visszaejtett a földre. Konkrétan azért ejtett vissza, mert az időközben odaérő másik tanár szó szerint kiütötte. Új tesitanárt kaptunk, de az a b'rom továbbra is ott taníthatott.

Napestig sorolhatnám még a "bűneimet", lényegében a kizárásomra előterjesztett javaslat azért született meg, mert ki merészeltem állni magamért, és az igazságtalanságot ha tudtam, megtoroltam.

A hatodik osztályt már a bakócai nevelőotthonban kezdtem.

2023. szept. 6. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!