Miért gondolják Orbánról itt sokan hogy komcsi, mikor egyértelmű hogy Hortista?
Már csak azért is mert magyar országot nem úgy alakítsa mint a komunizusba volt hanem mint a Hortizmusba nemesek és jobbágyok meg a vármegye meg fóispán.
Azért mert Putyinnal jóba van? Mert Putyin se komcsi az is inkább a cárizmust akarja visszahozni oroszba!
“
Gyurcsány 14 éve lecseréltük, azóta várom, hogy Orbánt is eltakarítsátok.”
GRATULÁLOK HOZZÁ!!!🤪 Nem inkább fordítva kellett volna?
#5 és #6
Azért próbáljátok már meg felfogni, hogy Orbán 18 évesen volt kiszes, iskolában, utána soha, míg gyurcsány 18 éves kora után az országos KISZ-ben kezdett el dolgozni, ez volt a munkahelye, ezért kapta a fizetését és a rendszerváltás előtt ő volt a vezetője aki átvitte a KISZ vagyonát a DEMISZ-be és aki segített azt eltüntetni az államkasszából a rendszerváltással.
Nektek tényleg ugyanaz ha egy érettségiző diák az iskolai diákvezető, mint ha valaki egy párt elnöke vagy helyettese?
Egyik sem, és mindkettő.
Feudál-kapitalista.
#15 Tényleg enynire hülye vagy?
"Orbán addig volt KISZ-es, amíg nem látta, hogy a rendszer össze fog dőlni és a KISZ-ben ill. a Pártban nem tud karriert csinálni. "
NEM!
A KÖZÉPISKOLÁBAN csak ez volt a diákélet, nem volt más. Abban vett csak részt, a diákéletben, a diákok érdekképviseletében aminek akkor KISZ volt a neve. Egy 18 éves diák nem pártérdeket meg hasonlót néz, hanem hogy érettségizni fog.
A fideszt évekkel később csinálták, már az egyetem alatt, már sok éves rendszer ellenes múlt után.
Miért kell ennyire ostobának lenni hoyg ilyen baromságokat még le is írj?
#17-nek:
Csakhogy abba a középiskolába már KIVÁLÓ úttörőként került, aktív KISZ munkát végzett, végül a titkári pozícióig vitte.
Tehát kőkeményen "kommunista" érdemeket mutatott fel.
#19-nek:
Én abban a korban nőttem fel, úgyhogy ne akard a halat úszni tanítani.
Ha Orbán az lett volna akinek te akarod beállítani, akkor vagy nem lett volna KIVÁLÓ úttörő, vagy ha azt még apuci elintézi neki, akkor a KISZ-el gyűlt volna meg a baja. De ha még azt is megúszta volna, akkor sem lett volna SOHA KISZ-titkár. A faterra való tekintettel esetleg a KISZ-ben megmaradhatott volna, de a titkári pozíciót már nem engedték volna.
Csak megjegyzem, hogy azon kevesek közé tartozom, akit KIZÁRTAK az úttörő-szövetségből, és évnyitón vissza kellett adnom az egész iskola előtt a piros nyakkendőt. XD
Nagyon "sajnáltam", hogy nem járhattam többet őrsi órákra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!