Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszeseknek mi a véleménye...

Fideszeseknek mi a véleménye a magyar egészségügy helyzetéről?

Figyelt kérdés
Sztem nagyon rossz a helyzet. Nincsenek időpontok szakrendelésekre. A házi orvosokhoz alig lehet bejutni. A korházi ellátás nagyon alacsony szinvonalú.
2023. szept. 4. 19:24
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
17%

"A királyi vármegye a 10. században kezdett kialakulni, István király a rendszerét kiterjesztette az egész országra, majd tovább alakult a 12. századig.[2]" (Wiki)

Istvan király maga 48 vármegyét hozott létre. (Wiki)

2023. szept. 4. 23:03
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Ez is a kormánypropaganda sikeres agymosása, hogy "nincs jobb". Ilyen emberek vagyunk, hogy folyamatosan szándékosan tökön szúrjuk magunkat, mert annyira megszoktuk a rosszat, hogy félünk attól, hogy jobb is lehetne. Ezért nem tervezünk, nem fogunk bele semmi újba, semmi értékteremtőbe. Próbáljuk fenntartani a fenntarthatatlant.
2023. szept. 4. 23:43
 23/30 anonim ***** válasza:
52%

Most beszéltem Írországból valakivel.

Bokacsont törés. Műtét, "nem szükséges sűrgős beavatkozás, 3 éves várakozási idő."

Szóval ott sincs e területen kolbászból a kerítés.

-Kevés az orvos.

2023. szept. 6. 00:02
 24/30 anonim ***** válasza:
36%
#23 És ha Írországban sz.r az egészségügy, akkor rendben van, hogy itthon is az? Mert szerintem nincs rendben és a kettőnek semmi köze nincs egymáshoz.
2023. szept. 6. 06:16
 25/30 anonim ***** válasza:

23

Ilyet bárki írhat.

2023. szept. 7. 10:10
 26/30 anonim ***** válasza:
77%

Németek is panaszkodnak, hogy kevés az orvos, mert Svédországba mennek, ahol kb. kétszer annyi a fizu.

Amerikai rokonom pár éve mondta, hogy 2000 valahányszáz dollár tb-t fizet, mert állapotos a felesége, s ez így is fog menni, amíg a gyerek kb. 6 éves lesz. Olcsóbb tb-re sok dolgot nem fizetnek, illetve csak egy határig. Kivéve sűrgősségit.

Persze ilyeneket is bárki mondhat, írhat.

A németek most vannak nálunk vendégségben.

2023. szept. 7. 15:06
 27/30 anonim ***** válasza:
58%

A betegségügyre gondoltál?

Az inkább létezik mint egészségügy.

Neked mi a véleményed arról, hogy három és fél vagy négy millió bagós meg alkoholista várja, hogy majd az ingyenes betegségügy kisegíti, ha beüt a mennykű?

Aztán ha nem megy, akkor megy a rinya, hogy xar a nem létező egészségügy.

2023. szept. 8. 23:34
 28/30 A kérdező kommentje:
27es: én nem iszok és nem dohányzok. a környezetemben sem teszi senki (rokonok, kollégák, barátok). Nagyon sok TB-t fizettek be utánam a munkahelyeim, viszont az ellátás amit kapok az egyre rosszabb vagy már nincs is. Én ezt látom magam körül. Te mit látsz a szűkebb környezetetben? ( rokonok, barátok, ismerősök )
2023. szept. 9. 10:13
 29/30 anonim ***** válasza:
72%

Több országban jártam már és MAJDNEM mindenhol rinyálnak az emberek, hogy az ő országukban minden rossz ez meg az meg amaz.

Miközben pl illegális migránsok százai érkeznek a brit partokra naponta, mert a világ más részein meg az a sztereotípia van, hogy ott minden tökéletes meg kolbászból van a kerítés, mindenki ingyenél...

Közben a valóság az, hogy pl az egészségügyben, vasútnál, repülőtereknél, repülőtársaságoknál, postánál rendszeres a sztrájk, az egészségügyben 2 hónapot kell várni egy háziorvos látogatásra, ahol kapsz egy referálást kórházba, ahonnan majd még 2-3 hónap múlva értesítenek, hogy majd még utána mikor menjél de még csak vizsgálatra, a nem ingyenes fogászati ellátás sokkal rosszabb mint a magyar ingyenes de cserébe ott is várni kell hogy egyáltalán megnézzék, hibába kéred úgy az időpontot, hogy már fáj a fogad, akkor is kapsz, persze 3 hónap múlvára egy 10 perces időpontot, ahol jól megnézik, hogy melyik fogad lyukas, és kérhetsz következő időpontot arra, hogy esetleg meg is csinálják majd további 2 hónap múlva. És ezért még fizetsz is 60 fontot az országban ahol fennhangon kiabálták, hogy a UK minden jó mert free healthcare van. Ami fogászatra nem vonatkozik és minden rohadtul döcögős.

2023. szept. 12. 08:44
 30/30 A kérdező kommentje:

29es: ma már senki nem hiszi, hogy más országokban kolbászból van a kerítés.

A kommentedből nekem az jön le hogy Te nem vagy rinyálós :) A rinyálás szerintem illik például arra hogy valaki rinyál hogy kevés a jég az italában.

Viszont az orvosi ellátással kapcsolatos tehetetlen panaszkodás, az nem rinyálás szerintem.

De köszi a választ!

2023. szept. 13. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!