Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszeseknek mi a véleménye...

Fideszeseknek mi a véleménye a magyar egészségügy helyzetéről?

Figyelt kérdés
Sztem nagyon rossz a helyzet. Nincsenek időpontok szakrendelésekre. A házi orvosokhoz alig lehet bejutni. A korházi ellátás nagyon alacsony szinvonalú.
2023. szept. 4. 19:24
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
29%

Én "nagyjából" fideszes vagyok.

Nem azért mert nagyon jók, csak nincs jobb.

Korábban "kacérkodtam" a Jobbikkal, Mi Hazánkkal de néhány pontjukkal nem értek egyet.

Szóval:

- háziorvos: többnyire telefonon beszélem meg vele a dolgokat, csak beutalóért megyek hozzá bármikor.

- Kórház: az utóbbi években háromszor műtöttek, nem volt gond még a kajával sem.

- Szakorvosok: idejében kérek időpontot, de sürgős esetben volt, hogy telefonon hívtam, illetve vizsgálati eredmények beérkezése után ő hívott, s mondta el a további teendőket.

Most egy vármegyeszékhelyen -vagy hogy mondják újabban- élek, de korábban sok évtizedig Pesten (Budán) ott sem volt gondom.

Ráadásul ugyancsak benne vagyok a korban, és ugyancsak vannak problémáim (75), ennek ellenére.

- Vizsgálatok: egyetlen egyszer mentem el magánba, mert ahol voltam -műtét előtti sűrgősségivel- hónapokat akart az adminisztrátor csaj váratni. Ugyanott maszekban másnap megcsinálták, s egy héten belül műtöttek is.

2023. szept. 4. 20:24
 12/30 anonim ***** válasza:
57%

#11-hez

Utóbbi vizsgálat CT-volt. Legmodernebb állami kórházban "gebinben" CT-znek.

2023. szept. 4. 20:26
 13/30 anonim ***** válasza:
73%
#6 Aszongya elfoglalt ember. És a legtöbb fiddernek mi a nagy elfoglaltság? Sorban állni a választási krumpliért? Igaz, kinek mi a fontos....
2023. szept. 4. 20:38
 14/30 A kérdező kommentje:
11es koszi a választ! Esetleg ha már említetted a vármegyéket... arra miért volt szükség? Miért nevezték át a megyéket?
2023. szept. 4. 20:38
 15/30 anonim ***** válasza:
10%

Több mint ezer éves volt a vármegye rendszer.

A kommunisták törölték el, hát most visszahozták.

A "kommunisták" meg sipákolnak.

"Az 1949. augusztus 18-án elfogadott 1949. évi XX. törvény, azaz a Magyar Népköztársaság új, szovjet mintára megalkotott Alkotmánya hivatalossá tette a „megye” megnevezést, és ettől kezdve csak történeti megjelölésekben fordult elő a „vármegye” szó." (Wiki)

2023. szept. 4. 21:29
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
A vármegye kifejezés olyan középkori stílusú mint a fidesz.
2023. szept. 4. 21:35
 17/30 anonim ***** válasza:
47%

Hát persze. 1000 évig jó volt, még 1948-ban is.

Érdekes, hogy a Szent Koronát -mióta visszakaptuk- még a "kommunisták" is elfogadták/elfogadják. - Bár "Jani bácsi" nem ment ki a fogadására.

Sőt 2000-től kisebb időszakot kivéve a Parlamentben van.

2023. szept. 4. 21:54
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem veszitek észre,hogy ez csak egy gumicsont a turbómagyaroknak?
2023. szept. 4. 21:56
 19/30 anonim ***** válasza:
47%
15: "A magyar megye szó első ismert írásos előfordulása a tihanyi alapítólevélben található 1055-ből; egyértelműen a mai jelentéssel először a 15. század közepén találkozunk vele."
2023. szept. 4. 22:55
 20/30 anonim ***** válasza:
0%

Miért? Te mi vagy? Turbó "akármi"?

Nekem még a nevem sem magyar, de magyarnak vallom magam!

Turbó nélkül.

2023. szept. 4. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!