Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnád hogy itthon is...

Támogatnád hogy itthon is bevezessék a kanadai MAID eutanázia rendszert?

Figyelt kérdés

Szinte bemondásra jutnának az emberek orvosi eutanáziához, csak nagyon kevés esetben utasítják vissza a kérelmeket, a legkisebb testi vagy mentális sérülésre is lehetne kérvényezni a kegyhalált.

De például ha nehéz élethelyzetbe kerülnél akkor is lehetne kérni. Itt van például valaki aki inkább a halált választja minthogy hajléktalan legyen:

[link]

De mondjuk ha valakit börtönre ítélnének akkor ahelyett hogy leülné az éveket választhatná az orvosilag asszisztált halált is.

Támogatnád ezt a rendszert?

2023. szept. 4. 12:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
28%

Én is bizonyos életkor felett, és azért tartós szándék is fontos lenne, hirtelen felindulásból (pl. szerelmi bánat) nem biztos. De mondjuk, azért, mert nem akar börtönbe kerülni, vagy tényleg kilátástalan az élethelyzete, igen.

Nem is értem, mi értelme életre kényszeríteni olyanokat, akik nem akarnak élni.

2023. szept. 6. 19:58
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
A fideszes agyhalotak esetében támogatnám, azokon már ugysem lehet segíteni.
2023. szept. 6. 21:30
 13/13 anonim ***** válasza:

Aki öngyilkos akar lenni, az öngyilkos is lesz.

Akkor legalább ezzel is kevesebbet szenvedjen.

Én támogatom

2023. nov. 6. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!