A fideszesek csak azért oroszpártiak mert utálják Ukrajnát és a nyugatot?
'Mert szovjet édestestvéreinktől eddig még csak szépet és jót kaptunk,'
Akkor soroljad szépen mi mindent kaptunk. De villámgyorsan!!!
#11 Fasza 40 éves megszállást, társadalmi és gazdasági züllést, lemaradást a Nyugathoz képest. Csupa jó dolog.
(Nem az oroszcsicska idióta vagyok, akit idéztél)
Látom, mert nála összvissz 2 pipa van.
Lemaradt: kösz a válaszadást, bár az idézettnek kellett volna ezt megtennie, de hát mit is várok el olyantól, aki csak hülye sallangokat képes ide behányni...
Nem igaz.Vegyük példának engem.Én világ életemben útáltam az ukránokat és nem vagyok fideszes sem.Még a háborújuk előtt is rüheltem ezeket,mert itt is csak a bűnözésről voltak közismertek a 90 es és 2000 években .
Ha meghallottad hogy ukrán,hát nem a kutólaboratóriumban elért eredményeikről,vagy nonprofit jótékonysági szervezeteikről számolt be a sajtó!
A nyugattal amúgy különösebben nincs bajom,csak ne keresztezzük egymás hétköznapjait.Éltem kint is,üdültem is ott,meg körbemászkáltam sok helyet megnéztem,nekem ennyi elég volt.Nem sóvárgok,nem szidom öket.Éljenek ahogy akarnak.Magyarán hagyjuk egymást a fa$ba!Ők ott, én meg itt végzem a dolgomat, oszt jocakát.Az ukránok se érdekelnek Tőlem fel is oszolhatnak. Pénzt nem adok.Én se várok senkitől semmit.Mindenki ildja meg a saját gondjait.
Fideszes vagyok és UTÁLOM A RUSZKIKAT, azok kb majdnem mindig csak kiba...babráltak velünk. 1849, 1945, 1956... s a hülye háborújukkal megint.
Az meg nem orosz-pártiság, hogy még tudsz fűteni télen.
Ausztriát miért nem bastatja egyik ország sem a 2040-úgy tartó gazprom szerződéséért?
Ja mellesleg az osztrákok is folyton csak bastattak minket úgy párszáz évig, úgyhogy őkn is fogják be, majd a párszáz év után még le mertek nézni mert a komcsi blokkba kerültünk.
Meg hogy még a NATO-ba se hajlandó belépni? Hogy merészeli? Ja jól van az úgy körülvéve NATO országokkal, csak nem lehet gond mi?
A németek szintén fogják be a virslilesőjüjet, mivel nekik is szokásuk minket vesztes háborúba rángatni, hogyhogy shutup.
Ha a történelmet nézzük, a nyugat európai országok és a ruszkik is inkább fogják be a nagy pofájukak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!