Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesek csak azért...

A fideszesek csak azért oroszpártiak mert utálják Ukrajnát és a nyugatot?

Figyelt kérdés
2023. szept. 2. 13:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

'Mert szovjet édestestvéreinktől eddig még csak szépet és jót kaptunk,'

Akkor soroljad szépen mi mindent kaptunk. De villámgyorsan!!!

2023. szept. 2. 22:29
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

#11 Fasza 40 éves megszállást, társadalmi és gazdasági züllést, lemaradást a Nyugathoz képest. Csupa jó dolog.

(Nem az oroszcsicska idióta vagyok, akit idéztél)

2023. szept. 3. 20:12
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Látom, mert nála összvissz 2 pipa van.

2023. szept. 3. 20:42
 14/17 anonim ***** válasza:
47%

Lemaradt: kösz a válaszadást, bár az idézettnek kellett volna ezt megtennie, de hát mit is várok el olyantól, aki csak hülye sallangokat képes ide behányni...

2023. szept. 3. 20:47
 15/17 anonim ***** válasza:
Miért, nem ezeket kaptuk szerinted?
2023. szept. 3. 22:36
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem igaz.Vegyük példának engem.Én világ életemben útáltam az ukránokat és nem vagyok fideszes sem.Még a háborújuk előtt is rüheltem ezeket,mert itt is csak a bűnözésről voltak közismertek a 90 es és 2000 években .

Ha meghallottad hogy ukrán,hát nem a kutólaboratóriumban elért eredményeikről,vagy nonprofit jótékonysági szervezeteikről számolt be a sajtó!

A nyugattal amúgy különösebben nincs bajom,csak ne keresztezzük egymás hétköznapjait.Éltem kint is,üdültem is ott,meg körbemászkáltam sok helyet megnéztem,nekem ennyi elég volt.Nem sóvárgok,nem szidom öket.Éljenek ahogy akarnak.Magyarán hagyjuk egymást a fa$ba!Ők ott, én meg itt végzem a dolgomat, oszt jocakát.Az ukránok se érdekelnek Tőlem fel is oszolhatnak. Pénzt nem adok.Én se várok senkitől semmit.Mindenki ildja meg a saját gondjait.

2023. szept. 6. 16:33
 17/17 anonim ***** válasza:

Fideszes vagyok és UTÁLOM A RUSZKIKAT, azok kb majdnem mindig csak kiba...babráltak velünk. 1849, 1945, 1956... s a hülye háborújukkal megint.

Az meg nem orosz-pártiság, hogy még tudsz fűteni télen.

Ausztriát miért nem bastatja egyik ország sem a 2040-úgy tartó gazprom szerződéséért?

Ja mellesleg az osztrákok is folyton csak bastattak minket úgy párszáz évig, úgyhogy őkn is fogják be, majd a párszáz év után még le mertek nézni mert a komcsi blokkba kerültünk.

Meg hogy még a NATO-ba se hajlandó belépni? Hogy merészeli? Ja jól van az úgy körülvéve NATO országokkal, csak nem lehet gond mi?

A németek szintén fogják be a virslilesőjüjet, mivel nekik is szokásuk minket vesztes háborúba rángatni, hogyhogy shutup.

Ha a történelmet nézzük, a nyugat európai országok és a ruszkik is inkább fogják be a nagy pofájukak.

2023. okt. 1. 09:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!