A fideszesek csak azért oroszpártiak mert utálják Ukrajnát és a nyugatot?
a fideszesek azért oroszpártiak mert az állami agitprop média ezt közvetití nekik
birkák és nincsenek önálló gondolataik, igy mindenről aza véleményük amit a fidezs párt központból feléjük nyomnak
Azért is, mert a putyinista orosz nacionalizmus vagy legalább is ahogy azt jó messziről itt Magyarországon elképzelik, valamennyire megtestesíti az ő ideológiai utópiájukat.
Orra persze jótékonyan szemet hunynak, hogy ez erősen összecseng a sztálinizmus és szovjetunió romantizálással, a putyinrezsim részéről. Meg a nagy orosz világhatalmi utópia, egy ugyan olyan nemzeti identitások nélküli világrend mint a SZU. volt. De tökéletesen működik náluk a kognitív disszonancia redukció, ezért vádolják az Európai uniót ugyan ezzel.
Én nem vagyok fidder, inkább notórius fidderrühellő, ezért nem is tudhatom a fidderek miért, csak hogy én miért.
Mert szovjet édestestvéreinktől eddig még csak szépet és jót kaptunk, az ukránok meg mindig is ki akarták irtani a magyarságot és mindig is háborúval fenyegettek minket.
"Minden tisztességes magyar ember utálja a magyarellenes kijevi rezsimet"
A válasz korrekt.
"a fideszesek azért oroszpártiak mert az állami agitprop média ezt közvetití nekik"
A válasz inkorrekt.
"birkák és nincsenek önálló gondolataik"
Jol van keserű retek, már ma egy iPhone kérdésnél besültél és törölték is a gané kommented. Ez meg tipikus megdőlt szöveg. Emiatt bukta a tavalyi választás is. Az ellenzéki választási ellenőrök is meggyőződtek róla, hogy a vidéki emberek közt is értelmesek voltak, nemcsak a belpesti ballibsi romkocsmatöltelék filozófusok az értelmesek, ahogy ti gondoljátok. Vannak fideszes egyetemi tanárok is, csomó szakber stb. Szóval ezt elengedhetnéd, csak magadat nyugtatod ezzel a hazigsággal, és készülhetsz a következő 2/3-ra.
@16:52
Jól van, inkább menj el csináltasd meg a fogaidat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!