Örültök a Fidesz új intézkedésének, hogy most indiai kamionosokkal pakolják tele az országot?
Nekem ezzel nincs bajom. Magyar nem csinálja meg kell keresni olyat aki megcsinálja. Ők megcsinálják.
Igen tudom olyan bért kell adni bl bla bla.
A magyar kamionosok így is túl vannak fizetve. Azért a kv 800.000 - 1.000.000 forintéet cserébe kapid az állandó hözöngést, a kötbérekete, a lelakott autót, a hiányos fuvarokmányokat....
Ostoba a kamionosok nagy része, aki csak büdös nagy pifont érdemel.
Amint lesz lehetőségem rúgom ki én is az összeset, és cserélem távol keletire, ahol a pénzért még kötelesség tudatot is kapsz.
Hogy is volt ez?
Én úgy tudom, hogy Széles Gábor cége keresett Indiában hirdetésben kamionosokat. Szigorúan 48 év alatt. Nehogy már kénytelenek legyenek a munkáltatók ráfanyalodni a 48 éven felüliek foglalkoztatására.
De azér még emelni akarják a nyugdíjkorhatárt.
14, bár igazad van, de nekem az a gondom ezzel, hogy sok esetben -lásd az indiaiak 700 ezres fizetését- ugyanannyit, vagy még több bért kapnak, mint mi kapnánk.
Egyszerűen az ország eljátszotta a hitelét a hazai munkavállalóknál.
Sok éves saját story-m. Fent volt az önéletrajzom, valamelyik portálon és csörög a telefonom egyik nap. Felveszem, a csávó bemutatkozik, hogy ő xy és egy munkaajánlattal keresne meg, érdekel-e?! Mondtam neki, hogy épp van munkám, de nyitott vagyok minden megkeresésre, persze (normális hangnemben, beszélgetve) az ember egy fél percig habozott, majd felháborodott hangnemre váltva közölte, hogy ő úgy érzi, hogy neki kellene kuncsorognia felém, hogy elmenjek hozzá dolgozni és ő erre nem hajlandó, majd fogta és letette a telefont.
Ilyen mentalitás mellett kellene dolgoznia a magyarságnak, hát részemről, kösz, de nem.
Én nem bánom, de úgy kéne ezeket a vendégmunkásokat szűrni, hogy csakis egyedülálló, nagyon dögös, 10/10-es, 20-25 év közötti, nimfomán, bevállalós nők jöhetnek - filippínók, koreaiak, thai-ok, négerek, latinák, mindenfélék.
Ezekből minél többet, 100 ezret, milliót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!