Orbán hogyan akar tisztafajú fehér, keresztény Magyarországot indiai meg filippínó vendégmunkásokkal?
Figyelt kérdés
Vagy majd ahogy a vicc is tartja: "holnaptól a tej fekete"?2023. júl. 25. 16:01
1/26 anonim válasza:
A gazdag arab államok is hasonlóan csinálják.
Tele vannak, mindenféle vendégmunkással.
Viszont a vendégmunkásoknak nincs sok joga.Könnyen hazaküldhetőek.
2/26 anonim válasza:
1#
Csak az a probléma hogy 10 éve megy a migránsos hergeléskampány.
Eddig úgy voltak vele a falusiak hogy legalább nincsenek migránsok...
3/26 anonim válasza:
2) Azért ne keverjük az illegális migrációt a vendégmunkásokkal.Nem a vendégmunkások ellen ment a hergelés
4/26 anonim válasza:
"Nem vehetik el a munkánkat!"
ismerős?
5/26 anonim válasza:
Igen, a románokra mondta valami vezír.
6/26 anonim válasza:
Magyar is mehetne buszsofőrnek de nem akar. Akkor kinek a munkáját veszi el a vendégmunkás aki ide jön sofőrködni ?
7/26 A kérdező kommentje:
#1 Értem én hogy az arabok is ezt csinálják, de ők nem verik magukat arra hogy micsoda "tisztafajúak". Amúgy meg küldhetik ha egy magyar nőnek csinál 5-6 muzsikot.
2023. júl. 25. 16:40
8/26 anonim válasza:
"Értem én hogy az arabok is ezt csinálják, de ők nem verik magukat arra hogy micsoda "tisztafajúak". "
A szaúdi, katari, emírségesbeli arabok nagyon is verik magukat erre.
9/26 A kérdező kommentje:
#8 Ők nem verik annyira nagy dobra a származásukat mint a Fidesz. Ellenben hozzájuk könnyebben bele illik mind származás mind vallás tekintetében egy indiai vagy filippínó mint nálunk.
2023. júl. 25. 16:43
10/26 anonim válasza:
Miért baj az ha egy állam fenntartja magának a jogot arra, hogy eldöntse kit enged a területére ?
Aki itt akar élni vagy dolgozni az beballag a követségre és elintézi a szükséges papírmunkát.
Nem pedig átmászik a kerítésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!