Amikor (és nem HA) bebizonyosodik, hogy a fidesz nevű párt keresztény demokrata álcában egy bűnszervezet volt, ami az országot nem csak visszavetette a lopások miatt, hanem hazaárulóként keleti diktatúrák kezére is játszotta, te mire hivatkozol majd?
Ha tudomásod van olyan cselekményről, amelyet az állam büntetőjogi eszközökkel büntetni rendel, tegyél feljelentést.
És hagyjuk a mellébeszélést az ügyészségről meg Polt Péterről, feljelentést tenni úgy is lehet. Mire hivatkozol, hogy nem így jársz el?
Bizonyíkaid vannak? Jelentsd fel!
Ha nincs, ne rágalmazd nagy nyilvánosság előtt, mert büntetendő!
1,2
Ti az egyes válasz alá tartoztok, ha működne a bűnüldözés, már rég börtönben ülne orbán meg a sleppje.
Na ő annyiért és olyan lélegeztetőgépet vett mint mi, csak mi ráadásul 10X annyi mennyiséget, mint amit egyáltalán tudtunk használni, ezért a 90%-át mai napig őrzik 100milliókért, eladhatatlan szemét
Ha a bosnyák miniszterelnük egy laza 2 MRD-os bűnért 4 évet kapott, akkor orbánnak, a 300mrd-os bűne mennyit érne?
Magyarországon az ilyenek miatt mint ti, 2/3-ot ért, de nyugaton ezért úgy 25 év járt volna...
A bosnyák ítélet sem az ár miatt lett kiszabva. Legközelebb próbáld meg értelmezni is, amit olvasol!
A rágalmazás pedig egyébként bűncselekmény, csak úgy szólok.
Nekem nincs mire hivatkoznom. 2010-ben szavaztam utoljára, annó a Fideszre, de hamar rájöttem, hogy Orbánék ott folytatták, ahol Gyurcsányék abbahagyták. Azóta egy saját dinasztiát épített ki a Fidesz, és gyakorlatilag, vagy az ő üzleti érdekeltségi körükbe tartozol, vagy lehúzhatod a rolót. Gusztustalan mivé lett az ország.
Az már csak hab a tortán, hogy az ellenzék 13 éve egy csődtömeg. Egyetlen egy olyan ember (vagy pátt) nincs a politikai felhozatalban, akire én jó szívvel, vagy lelkesen szavazni tudnék. Ezért nem is szavaztam 2010 óta senkire.
De pontosan az ár és a gépek műszaki színvonala volt az ok. Nem az, hogy milyen cégen keresztül vették, bármelyik cégnek lehetnek olyan külföldi kapcsolatai, ami miatt ő a befutó.
Ne cáfolj már legyél oly kedves, ha nem írod le (szerinted) hol tévedek és (szerinted) mi a helyes válasz, a forrást is megjelölni, köszi.
Persze mindenki csődtömeg, mert az ellenzéki oldalon egy pukit szarviharként sulykol a közmédián át, magáról meg kussol.
Ha ezt nem vetted észre, hogy bármelyik jobb a hazaáruló tolvajoknál, akkor bizony rád is hatással volt a propaganda és a logikus gondolkodás háttérbe szorult.
Novacic és tásai ellen a vád alapvetően illegális beszerzés, itatok hamisítása, stb.
Elég nevetséges elképzelés hogy az ár miatt bármelyik bíróság elítélne bárkit is. Nem ártana, ha megtanulnál kicsit kritikusan gondolkodni, mielőtt bármilyen butaságot benyalsz, csakis azon az alapon hogy beleillik a világképedbe.
9,
Nem fog, ahhoz gerinc is kellene, csak foscha a rágalmakat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!