Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért jelenik meg ez a politik...

Miért jelenik meg ez a politikai hirdetés ilyen gyakran?

Figyelt kérdés
A 7 éves Bogdán boldog gyerek volt. Egy fél órás youtube videót akartam megnézni, de már legalább tizenötször megtudtam, hogy boldog gyerek volt. Nem bírom már xd

2023. aug. 30. 18:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
61%
Fideszközeli reklámcégek pénzelésére és hamis pártpropaganda terjesztésére akármennyi közpénzt is el lehet égetni még akkor is ha ezzel a dollárbaloldali libsi dzsatubé húz hasznot. Az is fontos, hogy lássák a júzerek, hogy az adójuk elherdálása semmilyen következménnyel nem jár, úgyhogy addig örüljenek amig kussolhatnak.
2023. szept. 1. 00:38
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Ez egy megtörtént esetet dolgoz fel. Valóban sokszor leadják. Nekem elfacsarodik a szívem tőle, ezért átugrom egy ideje. De bele kell gondolni, hogy szegény Bogdannak meg a családjának több baja volt-van, mint nekünk. Örüljünk, hogy (még) itt nincs háború.
2023. szept. 1. 13:08
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

12 Ukrajnában sem lenne, ha Vladolf Putler fasiszta diktátor egy parancsával visszafordítaná katonáit.

Amint az utolsó orosz katona elhagyja Ukrajnát (a Krímmel együtt, mert az Ukrajna nemzetközi jogilag elismert része) akkor volt háború, nincs háború. Illetve ha Navalnij lenne az orosz elnök akkor sem lenne

2023. szept. 1. 16:34
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
13-as: Ez így van. Szerintem is Navalnij lenne a legjobb elnöknek. Putler még nem fordult fel, de remélem, ez hamarosan megtörténik. Nem szoktam emberek halálát kívánni, de ez a féreg diktátor kivétel.
2023. szept. 1. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!