Miért jelenik meg ez a politikai hirdetés ilyen gyakran?
Figyelt kérdés
A 7 éves Bogdán boldog gyerek volt. Egy fél órás youtube videót akartam megnézni, de már legalább tizenötször megtudtam, hogy boldog gyerek volt. Nem bírom már xd2023. aug. 30. 18:57
2/14 anonim válasza:
Mert fizetnek érte. Te meg nem fizetsz érte hogy ne jelenjen meg, pedig megtehetnéd.
3/14 anonim válasza:
Mert nem használsz reklámblokkolót.
4/14 A kérdező kommentje:
#3: Használok, de csak laptopon.
#2: Fizetnek és vajon miből? Jó, hogy arra használják a befizetett adónkat, hogy idegesítő hirdetéseket nézessenek velünk.
2023. aug. 30. 19:05
6/14 anonim válasza:
És? Talán nem eredményes a Rogán-propaganda? A morzsik habzsolják két pofára.
7/14 anonim válasza:
Telefonon Firefoxot kell használni youtube-ozásra, mert arra tudsz kiegészítőket telepíteni, többek között reklámblokkolót is.
8/14 A kérdező kommentje:
#6: De minek, úgyis rájuk szavaznak. Ez már egy vallás, elég ha választások előtt OV elmondja, hogy mik a legújabb veszélyek és már meg is van a 3 millió szavazat. Nem tudom minek kell ezt így elbonyolítani.
#7: Köszi, ezt megpróbálom.
2023. aug. 30. 19:14
9/14 anonim válasza:
Azért, mert a szavazóbázist meg kell erősíteni, hogy ami nekik sz.r az is jó és az ő érdekük.
10/14 anonim válasza:
Hitler idején Göbbels megmondta: "Nem hiszik el? Mondd el százszor és el fogják hinni". Ezért lök minden percben hirdetést az emberek orra alá a lakájmédia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!