Mit reagál Szijjártó az új oroszországi tankönyvre amelyben fasisztáknak nevezik az 56-os forradalmárokat és hibának az 1989-es szovjet kivonuást Magyarországról?
Nekem az a furcsa, hogy amikor bármely szövetségesünknél bármelyik politikus mond bármi kritikusat ránk, még szinte be sem fejezte és Szíjjártó már a felháborodástól elcsukló hangon követel tiszteletet.
Most meg lapít mint szar a gazban.
Ahogyan az egész lakájmédia is.
3-as jól mondja.
Szíjjártó ill. Orbán hallgat és hallgatni is fog, mint sz... a gazban.
Most jöhetne elő MZP vagy Dobrev és nagy tüntetést rendezhetne erre a témára. Képzelem, hogy az M1 Híradónál mit kínlódnának, hogy hogyan hallgassák agyon a témát, mikor az utcán hangosbemondóból beszélnek róla.
ma 21:36
Erre aztán lehetne is tüntetést szervezni. :D Ami a ti kis fejetekben van az nem olyan ami másokat is ennyire megmozgat. Ezt ideje lenne már felfogni, mert az ellenzék, még fontos kérdésekre se volt képes szervezni valami értelmes megmozdulást.
"Én igen."
Nocsak!
És te mit olvastál azon az oldalon?
7:
Kínlódik a Putyinrajongó kis lelked, hogy összeegyeztesd az összeegyeztethetetlent, látom 😂
9: nem kínlódik semmim, csak veled ellentétben utána is néztem a témának.
Nem fasisztázták le az 56-osokat. Ez a tény,a többi mellébeszélés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!