Biztos, hogy jó lesz ez nektek, akkumulátorgyártó nagyhatalom akartok lenni?
#29 A szövegértéssel jobban állok mint te, az biztos. De köszi a tanácsot.
Amúgy érdekes, hogy átmentél passzív-agresszívba a 26. válasz után, de elég átlátszó nálad ez a coping mechanism.
Egyébként tényleg jó dolog az iskola, csak sajnos az oktatás romokban hever - amiért természetesen a tyúcsáááány és az elmúltnyolcév a hibás. Ugye?
Alakul már az a krumplileves :)
31 Elnézve a válaszaidat sajnos valóban hullik némi selejt az oktatási rendszerből.
Csak próbálok a baloldal szintjén és stílusában kommunikálni. Remélem átmegy.
Krumpli hiányában szerintem te már 50 centnél tarthatsz. De a kínai gagyit is megveszi valaki, ezért fizetnek neked is.
#32 Látom, még mindig nem tudtál túllépni azon, hogy megsértettem a Főnit. Ha tudtam volna, hogy ilyen mélyen fog téged érinteni a dolog, biztosan nem tettem volna meg.
Amúgy sikerült már megszülnöd valami érdemleges választ az ügynökaktákról szóló kérdésemre? Már alig várom, hogy elolvassam :D
33 Minek olvasnád, ha úgyse érted?:) Ez valami beteges lmtqikxvwz fétis lehet nálad, hogy ezzel a szellemi képességgel olvasni akarsz.
Amúgy válaszoltam az egybites kérdésedre csak nem értetted. Keresd meg.
De egy kérdés: a szolgalelkűséget sosem növöd ki?
Nagyon egymásra találtatok, szerintem menjetek privátra :)
Nagyon eltértetek a kérdéstől.
#35 Igazad van amúgy, de inkább kihagyom. Kérdezőtől pedig elnézést kérek, nem hittem volna, hogy ez a baráti csevegés ilyen hosszúra fog nyúlni (bár szerintem többen is jól szórakoztunk rajta). Van egy olyan érzésem, hogy újdonsült rubeljobboldali barátommal nem találnánk meg privátban sem a közös hangot, szóval inkább hagyom hagyom a továbbiakban ezt a baráti beszélgetést.
Természetesen ha a van kedve, szívesen várom privátban az ügynökaktákkal kapcsolatos kérdésemre a válaszát.
További szép napot mindenkinek!
Szerintetek, ha egy lmp-s, aki - ismerve a pártot jó eséllyel homokos is - nem érti az ide kiírt választ, akkor ha megírom neki privátban érteni fogja? Mekkora eséllyel? Vagy ott tud segítséget kérni a többi funkcionális analfabétától?
Tényleg csak ennyire telik a baloldaltól?
Szervezhetnétek már szerencsétleneknek valami továbbképzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!