Biztos, hogy jó lesz ez nektek, akkumulátorgyártó nagyhatalom akartok lenni?
Azt hittem a baloldal értelmesebb, azt hittem képes szavazatot gyűjteni észérvekkel.
De ha te a jakab-vadai krumpliosztásra gondolsz, hát, még azt is elb.sztátok...
Amúgy mikorra tervezitek egy épkézláb párt felépítését, amelyiket már nem egy bukott miniszterelnök rángat dróton?
#12 El vagy tévedve, nekem uram nincs, a gazdaszemlélet nálatok dívik. A választott képviselőid miért nem kényszerítik ki, ha ez ennyire fontos?
Szemben veletek én nem vagyok egyik pártnak a szócsöve sem.
13 Érdekes, a baloldal szemében konzervatívként én azért vagyok mocskos náci, mert nem értek egyet a b.zi propagandával.
Jó nektek, ha ezt sokáig toljátok és lmbtq nagyhatalom akartok lenni?
17 azt nem értem gyerekek, hogy ennyire vágjátok, ennyire tudjátok, ennyire előre látók vagytok, és még a többség is ti vagytok, hát hol vannak a megmozdulások? Az érdemi tüntetések? Kiírtok ide 3 kérdést és meg van mentve a környezet?
Melyikőtöknek van egyébként mobiltelefonja aksival? Vagy netán elektromos rollerje, autója? A környezet érdekében melyikőtök nem a neten lóg 0-24-ben?
Drága rubeljobboldali barátom, képzeld, az LMP már huszonhetedjére terjeszti fel az Országgyűlés elé azt a javaslatot hogy hozzák nyilvánosságra az ügynökaktákat, de a Fidesz huszonhetedjére is ugyanúgy leszavazza.
Csak nem azért, mert a végén kiderülne, hogy Orbán urad is komcsi ügynök volt?
18, akkor kezdem.
Bár nem elektromos autóm van, hanem benzines, de lényegében letettem. A korábbi évi 10.000 km átlagom helyett, most éves szinten 1500-2000 km-et használom, már úgy jó 5 éve, ahová tudok tömegközlekedéssel megyek és igy még egy sör is belefér. A telefonom nekem munkaeszköz, sajnos nem tudom nélkülözni, de viszont ezt is 3-4 évente cserélem, amilyen ritkán csak tudom. Rollerem, vagy bármi egyéb nekem nincs és azért lógok a neten, mert a neten dolgozok otthonról, igy 2 in 1. Nincs bejárás, nincs környezetszennyezés.
Amennyire emellé tudom, kerülöm a műanyag használatát és törekszem a környezetkimélő anyagok használatára teljesen tudatosan figyelve erre.
Én megteszem amit egy személyben tudok és mellé próbálom felhivni a figyelmet a környezetszennyezés veszélyeire, amennyire csak tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!