Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Biztos, hogy jó lesz ez...

Biztos, hogy jó lesz ez nektek, akkumulátorgyártó nagyhatalom akartok lenni?

Figyelt kérdés
[link]

2023. aug. 28. 07:35
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
2%

Azt hittem a baloldal értelmesebb, azt hittem képes szavazatot gyűjteni észérvekkel.

De ha te a jakab-vadai krumpliosztásra gondolsz, hát, még azt is elb.sztátok...

Amúgy mikorra tervezitek egy épkézláb párt felépítését, amelyiket már nem egy bukott miniszterelnök rángat dróton?

2023. aug. 28. 10:25
 12/38 anonim ***** válasza:
83%
#11 Feltettem egy kérdést, de még mindig nem válaszoltál rá. Mikor tervezi az urad nyilvánosságra hozni az ügynökaktákat?
2023. aug. 28. 10:28
 13/38 A kérdező kommentje:
Sajnos, én egy lokálpatrióta debreceni vagyok, kifejezetten konzervatív, de újabban "mocskos lipsi, nem magyar, nem tartozom a nemzethez", csak mert nem értek egyet az akkumulátorgyárak Magyarországra telepítésével, és nem szeretném, ha Debrecen kicsi Kína lenne.
2023. aug. 28. 10:44
 14/38 anonim ***** válasza:
2%

#12 El vagy tévedve, nekem uram nincs, a gazdaszemlélet nálatok dívik. A választott képviselőid miért nem kényszerítik ki, ha ez ennyire fontos?

Szemben veletek én nem vagyok egyik pártnak a szócsöve sem.

2023. aug. 28. 10:50
 15/38 anonim ***** válasza:
2%

13 Érdekes, a baloldal szemében konzervatívként én azért vagyok mocskos náci, mert nem értek egyet a b.zi propagandával.

Jó nektek, ha ezt sokáig toljátok és lmbtq nagyhatalom akartok lenni?

2023. aug. 28. 10:51
 16/38 A kérdező kommentje:
15, én sosem voltam baloldali, és nem értek egyet az lmbtq propagandával. De az, hogy ki kivel él, nem érdekel. Nem gondolom, hogy a melegek magánélete rám tartozik. Nekem speciel voltak meleg ismerőseim, barátaim, nagyon rendes emberek voltak, és a "másságuk" soha nem volt téma. De ez most nem ide tartozik, engem a környezetszennyezés, a vízfelhasználás, az esővíz-gyűjtő kukák osztogatása, stb. ami most aggaszt. Különösen azért (is), mert minden nap a Nagyerdőre járok, és látom, hogy folyamatosan dőlnek ki az elszáradt fák. Ezt persze nem reklámozzák, a lekövezett, turisták által látogatott stadion, strand, Békás-tó területén ez nem látszik.
2023. aug. 28. 11:04
 17/38 anonim ***** válasza:
82%
15 ez úgy működik, hogy majd, amikor elfogy az ország vizkészlete és az aszály miatt nem marad -miket beszélek, már most sincs-, önálló mezőgazdaságunk és külföldről kell hozni mindent, vagy, amikor az akksi gyárban beteg leszel, vagy a közvetlen környezetében, de nem lesz doki, aki megnézzen, mert nincs, akkor azzal nyugtatod magad, hogy legalább nincsenek transzok, csak ladyboy-ok ázsiából?
2023. aug. 28. 11:07
 18/38 anonim ***** válasza:
15%

17 azt nem értem gyerekek, hogy ennyire vágjátok, ennyire tudjátok, ennyire előre látók vagytok, és még a többség is ti vagytok, hát hol vannak a megmozdulások? Az érdemi tüntetések? Kiírtok ide 3 kérdést és meg van mentve a környezet?

Melyikőtöknek van egyébként mobiltelefonja aksival? Vagy netán elektromos rollerje, autója? A környezet érdekében melyikőtök nem a neten lóg 0-24-ben?

2023. aug. 28. 11:11
 19/38 anonim ***** válasza:
94%

Drága rubeljobboldali barátom, képzeld, az LMP már huszonhetedjére terjeszti fel az Országgyűlés elé azt a javaslatot hogy hozzák nyilvánosságra az ügynökaktákat, de a Fidesz huszonhetedjére is ugyanúgy leszavazza.

Csak nem azért, mert a végén kiderülne, hogy Orbán urad is komcsi ügynök volt?

2023. aug. 28. 11:16
 20/38 anonim ***** válasza:
89%

18, akkor kezdem.

Bár nem elektromos autóm van, hanem benzines, de lényegében letettem. A korábbi évi 10.000 km átlagom helyett, most éves szinten 1500-2000 km-et használom, már úgy jó 5 éve, ahová tudok tömegközlekedéssel megyek és igy még egy sör is belefér. A telefonom nekem munkaeszköz, sajnos nem tudom nélkülözni, de viszont ezt is 3-4 évente cserélem, amilyen ritkán csak tudom. Rollerem, vagy bármi egyéb nekem nincs és azért lógok a neten, mert a neten dolgozok otthonról, igy 2 in 1. Nincs bejárás, nincs környezetszennyezés.

Amennyire emellé tudom, kerülöm a műanyag használatát és törekszem a környezetkimélő anyagok használatára teljesen tudatosan figyelve erre.

Én megteszem amit egy személyben tudok és mellé próbálom felhivni a figyelmet a környezetszennyezés veszélyeire, amennyire csak tudom.

2023. aug. 28. 11:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!