Biztos, hogy jó lesz ez nektek, akkumulátorgyártó nagyhatalom akartok lenni?
20 Dicséretes, sajnos a többi 8 milliárd emberből csak kevés gondolkozik így.
Bár látod, minden tudatosságod ellenére sem lehet elkerülni, hogy 3-4 évente ne kelljen valahová tenned egy elhasznált aksit.
19 megértem, hogy a te fajtád így beszélget egymással, majd akkor szólalj meg GYF seggéből, ha legalább két agysejted működőképes lesz.
De idézek egy klasszikust a kedvedért a kívül zöld-belül vörös LMP-nek: tetszettek volna választást nyerni.
#21 "a te fajtád"
Ennél fideszesebb kifejezést ritkán hallani. Keresztény-konzervatív oldal :D
Egy éve még a vezéred is a fajták keveredéséről beszélt, látom szereted őt majmolni.
22 Látod, Te fogyatékos...senki nem mondta, hogy Fideszes vagyok. Hogy te mit gondolsz, az meg annyira érdektelen...
Így indul nálatok az értelem hiányából és a gondolkodás képességének hiányából épülő alternatív valóság.
Amúgy meg, attól, hogy szolgalelkű és ostoba vagy valaki még akár keresztényi szeretettel is gondolhatna a fajtádra.
Mérges?:) mert egy általános iskola 3. osztályos itt degeneráltként itt vered a nyálad?:) Ej, toporzékolok...
Kikkel kell egy országban élnünk...
A büszke egy centes baloldal.
Felfogtad a mákszem agyaddal, hogy senkit nem védek, csak elmeséltem, mennyire életképtelenek vagytok?
Oké, a baloldali gondolkodás hiánycikk
#25 Annak ellenére, hogy te vagy a nyugalom mintapéldánya, még mindig toporzékolsz :D
Mondd, minél inkább belehergeled magad az utálkozásba, annál több krumplit kapsz? Mert akkor iparkodj, nem lesz így a hétvégén krumplileves! :D
26 A fogyatékosokat nem utálja az ember, csak szánalommal tudomásul veszi, hogy nem értik a világot, de elfogadják, amit az elvtársaik mondanak nekik.
Ha nincs agy kapacitás, nem zavar a valóság.
Ezért nem utállak.
Ez a krumplizás a baloldal teljes szellemi képessége. Annyira szánalmas.
#27 "A fogyatékosokat nem utálja az ember."
-> "megértem, hogy a te fajtád így beszélget egymással, majd akkor szólalj meg GYF seggéből, ha legalább két agysejted működőképes lesz."
-> "egy általános iskola 3. osztályos itt degeneráltként itt vered a nyálad"
-> "Felfogtad a mákszem agyaddal"
-> "életképtelenek vagytok"
?
27 Melyiket nem érted? Egyszerű ténymegállapítások a válaszaid alapján.
Ha javasolhatom: iskola. Szeptembertől - júniusig segít a fejlődésben.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!