Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormány szerint sikeresek a...

A kormány szerint sikeresek a demográfiai csökkenést megakadalyozó intézkedések, ugyanakkor szerintük kevesebb tanárra van szükség, mert jóval kevesebb a gyerek. Ez nem ellentmondás?

Figyelt kérdés

2023. aug. 27. 20:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
#8. Naigen, pontosan ezt értettem egybites ellenzéki vélemények alatt, köszönöm a további illusztrációt.
2023. aug. 28. 13:52
 12/19 A kérdező kommentje:
#10: Mivel is sikerült? A kérdés arról szólt, hogy sikeresek-e a demográfiai intézkedések. Van aki szerint igen, van aki szerint meg nem. Az, hogy fogyhatnánk még gyorsabban is, engem személy szerint nem vigasztal. Majd akkor leszek elégedett, ha elérjük a 2,1-es arányt.
2023. aug. 28. 14:46
 13/19 anonim ***** válasza:
A mostaniban induló demográfiai növekedsnek - ha lesz - gyerek 8 hónap mulva következik, annak taníttatását meg még csak 8-10 év mulva kell elkezdeni. Lehet felsőben már az MI fogja tanítani és tanár sem kell. Nívós nyugati egyetemen már az MI oktat
2023. aug. 28. 14:51
 14/19 anonim ***** válasza:
91%

"Ezt te interpretálod így,"

Bocs, nem. A magyar szavaknak van egy jelentése és én csak ezeket használtam fel a saját interpretációm nélkül. Neked még a magyar nyelvet sem sikerült értelmezned.

"ezeket az egybites véleményeket sikerült elegáns módon, szemgyönyörködtetően porig alázni."

Neked nem sikerült az anyanyelveden értelmezned két kommentet. Ez már igazán szánalmas ezen a ponton.

2023. aug. 28. 14:59
 15/19 anonim ***** válasza:
#14. Ó, hát persze. Hiszen többféle olvasat nem lehetséges, csak az az egy, amit te kiválasztottál, egy szónak egy jelentése van és kész (már miért lenne így egyébként csak józan ésszel belegondolva is?). Nézd, szerintem elég világosan leírtam, hogy én meg látok benne egy másikat akkor is, ha te nem. Ebből látszik, hogy nem objektív a téma, mint ahogy azt láttatni próbálod (persze mindketten értjük a nyilvánvalót, miszerint te épp csak azt próbálod kimagyarázni, hogy az egybites ellenzéki tapsikolók nem is égtek szarrá, de sajnos én nem fogom csak azért csukva tartani a szemem, mert te nem akarod látni és azt akarod, hogy senki más se lássa).
2023. aug. 28. 15:10
 16/19 anonim ***** válasza:
Ez is csak az bizonyítja, hogy a tömérdek családtámogatások és tenyészhitelek miatt nem fognak szülni az emberek. Mármint egy bizonyos kisebbségi réteg fog, a többi nem.
2023. aug. 29. 10:45
 17/19 anonim ***** válasza:
#16. Semmi ilyesmit nem bizonyít. Miből gondolod, hogy az intézkedések nélkül nem lennénk sokkal rosszabb helyzetben? Imádom ezt az érvet már a kezdetektől....az első intézkedést követően hónapokkal már lehetett olvasni, hogy hohó, hát nem is tört meg az évtizedes trend és nem kezdett el úgy szaporodni a magyar, mint egy nigériai, tehát elrontotta a Zorbán, mindjárt meg is bukik. Fárasztó ez már, gyerekek! Tényleg nincs új lemez ennyi év alatt?
2023. aug. 29. 12:28
 18/19 anonim ***** válasza:
17-es, akkor szerinted minden rendben van ezzel? :D Kire kéne fogni? Gyurcsányra?
2023. aug. 29. 12:40
 19/19 anonim ***** válasza:
#18. Senki nem mondta, hogy minden rendben van, azt viszont igen, hogy ezt a folyamatot már nagyon el kellett indítani, és jó, hogy a Fidesz dolgozik rajta. Mit kéne bárkire is fogni szerinted? Azt, ami egy támogatnivaló dolog?? :D Az a ti problémátok, hogy nem születik annyira kevés gyerek, mint amennyi ahhoz kéne, hogy bukjon végre a Zorbán, a fideszesek részéről most pont nem indokolt Gyurcsányra mutogatni. Vagy mégis mit szeretnél a dologból kihozni? :DD
2023. aug. 29. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!