Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékiek hobbija a...

Páncélos szúnyog kérdése:

Az ellenzékiek hobbija a gyűlölködés?

Figyelt kérdés
Értem én, hogy vannak akadályok az életben, de attól még nem így kell kifejezni a frusztrációt.

2023. aug. 27. 20:10
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
35%
#20. Okés, szia!
2023. aug. 28. 15:12
 22/38 anonim ***** válasza:
64%

"Amúgy meg ja, biztosan azok a fideszesek élnek ám alternatív valóságban, akik ide járnak az ellenzéki többség véleményét olvasni és azokkal vitába szállni, ellenben a Telex-444-Reddit Bermuda-háromszögében..."

Telexet olvasok, ezt eltaláltad. Csak a legnívósabb hírportál. A 444 nem szimpatikus. Redditre meg csak azért járok mert sok miniszoknyás fiatalember szeret felnőttszórakoztatást nyújtani arrafele.

"Ilyenkor szokták jól megfejteni, hogy a Fideszre csak azért szavazott ám a sok meghülyített M1-fogyasztó, mert elcsalták, meg krumpli."

Olyan közel vagy a megoldáshoz és hagyod hogy elhúzzon melletted :/

"Az a helyzet, hogy egyszerűen csak unalmasak vagytok, srácok. :)"

Did you just assume our gender?

2023. aug. 28. 15:44
 23/38 anonim ***** válasza:
59%
A kormánypártiak hobbija a hülyének levés?
2023. aug. 28. 15:49
 24/38 anonim ***** válasza:
35%
Valami tény? Tényadat? Bármi, ami mentén el lehet kezdeni veled beszélgetni? Tudom, tudom drága a lángos a Balatonon.
2023. aug. 28. 21:01
 25/38 anonim ***** válasza:
19%
Fideszes barátom, a pártodtól sem vársz el tényeket, akkor én minek osszak meg veled ilyesmiket?
2023. aug. 29. 06:06
 26/38 anonim ***** válasza:
14%
A DK nem kék fidesz, hanem egy szociálliberális ellenzéki párt.
2023. aug. 29. 07:32
 27/38 anonim ***** válasza:
62%

#22. Telex és társai: nekem aztán mindegy, én is kattintok mindegyikre, mint ahogy a régi indexre is. Az viszont, hogy olvasom, nem jelent támogatást is.

"Olyan közel vagy a megoldáshoz és hagyod hogy elhúzzon melletted :/"

Naigen, látod ezek szerint nem jött át a mondanivalóm. Hadd próbáljam meg még egyszer, még szájbarágósabban! Szóval nem az van, hogy az emberekhez nem jutnak el a nagy ellenzéki igazságok. Napi szinten megy hosszú évek óta, hogy kormánymédia...ehhez képest az RTL híradója köröket ver rá nézettségben, ahol ugye az Orbánt leleplező műsor megy (ha nézi még ezeket bárki is egyáltalán, potenciálian 60 éves kor fölött). Aztán volt az is, hogy elcsalták, jöttek az ellenzéki szavazatszámlálók, akik végül kénytelenek voltak beismerni, hogy semmilyen csalást nem tapasztaltak, ezek az emberek tényleg a Fideszre akartak szavazni. Maradt a krumpli, azaz hogy az ellenzéki keménymag valamiféle állatokká próbálja degradálni a kormánypárti szavazókat, akik pár zacskó száraztésztáért a lelküket is eladják...ők tudják, ezektől a sértegetésektől már látom is magam előtt, ahogy ezek az emberek hirtelen ellenzéki szavazók lesznek. 🤡

Egy biztos: nem azért szavaznak ilyen sokan a Fideszre, mert nem hallották még az unalomig ismételt ballib "e'csa'ták" lemezt...hallják. Ahogy 2018-ban is simán összejött a kétharmad, pedig az indexen (aminek napi olvasottsága többszöröse volt a sokat emlegetett, összes kormánypárti nyomtatott sajtónak együttesen) címlapon ment a kormányellenes propaganda...a helyzet az, hogy ennek ELLENÉRE akarják az emberek a Fideszt választani. Én magam például olyannyira így vagyok vele, hogy konkrétan az index blogketrece, meg a Magyar Jeti húgyszagú propagandától bűzlő szőrszálai tettek Fidesz-szavazóvá többdiplomás, huszonéves, átlag feletti életszínvonalon elő fővárosiként (még a nagykörúton belül is lakom pedig). Mellettem menne el a megoldás? Boy, az én várakozásaim nagyjából teljesülnek a választásokon...nem lehet, hogy az keresi a válaszokat, aki időről időre az el nem jövő kormányváltást várja?

2023. aug. 29. 10:27
 28/38 anonim ***** válasza:
36%
Egyet meg kell érteni. Sok Fideszre szavazó nem azért szavazott a Fideszre ( jómagam is), mert annyira Fideszes lenne, hanem azért mert inkább maradjon a szar, mint jöjjön a fos. Persze lehet ezt tovább ragozni.
2023. aug. 29. 11:17
 29/38 anonim ***** válasza:
62%
#28. Igen, ez is pontosan így van.
2023. aug. 29. 12:28
 30/38 anonim ***** válasza:
32%

Nem, nem. A gyűlölködés nem hobbi.

Az nagyon komolyan vehető része a magyar mentalitásnak.

Tulajdonképpen erre, meg az alkoholizmusukra a legbüszkébbek.

Ez általános. Nincs semmi köze ahhoz hogy valaki jobbos, vagy balos.

2023. aug. 29. 14:25
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!