Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékiek hobbija a...

Páncélos szúnyog kérdése:

Az ellenzékiek hobbija a gyűlölködés?

Figyelt kérdés
Értem én, hogy vannak akadályok az életben, de attól még nem így kell kifejezni a frusztrációt.

2023. aug. 27. 20:10
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
87%
Az a tapasztalatod, hogy az ellenzékiek azok akik mindig másra, Brüsszelre, Gyurcsányra, a melegekre, az ukránokra, Sorosra, az EU-ra, a nyugatra mutogatnak?
2023. aug. 27. 20:11
 2/38 anonim ***** válasza:
78%
Az ellenzékieknek hobbi a fideszeseknek lételemük.
2023. aug. 27. 20:14
 3/38 anonim ***** válasza:
83%

A hazudozás a hobbid?

Értem én, hogy vannak akadályaid az életben, de attól még nem így kell kifejezni a frusztrációidat ;)

2023. aug. 27. 20:14
 4/38 anonim ***** válasza:
80%

Az fidesznek hobbija a gyűlölködés?

Értem én, hogy vannak akadályok az életben, de attól még nem így kell kifejezni a frusztrációt.

2023. aug. 27. 20:30
 5/38 anonim ***** válasza:
87%
Soros, migráncsok, Brüsszel, kis Feri, melegek, drag queenek, szülni nem akaró nők, tanárok stb
2023. aug. 27. 20:47
 6/38 anonim ***** válasza:
82%
Az én hobbim a hazaszeretet, és igen, haragszom azokra, akik kormányon elárulják a hazát, ott ártanak, ahol tudnak, pedig minden lehetőségük megvolna arra, hogy jót tegyenek.
2023. aug. 27. 20:57
 7/38 anonim ***** válasza:
92%
Így van. Az ellenzék teleplakátolta az országot Orbán ellenes szlogenekkel, és a közmédián minden kormánypárti politikus neve elé pejoratív jelzőt biggyesztenek. Harcot hirdettek a bankok, a multik, a vállalkozók, a diákok, a tanárok, a külföldiek és a nem-heterók ellen. Szörnyű. Szegény keresztény-katolikus kormánypárt nem győzi viselni a pofonokat, és felebaráti szeretettel viszonyulni a gonosz ellenzékiek ellen.
2023. aug. 27. 21:28
 8/38 anonim ***** válasza:
100%
Ellenzéki vagyok de kikérem magamnak ezt az általánosítást, nem szokásom gyűlölködni.
2023. aug. 27. 22:03
 9/38 anonim ***** válasza:
43%

egy kutya mind a kettő.

atv-n a "nap híre" című műsor ment.

műsorvezető + 3 ember volt ott, orbán így orbán úgy orbán emígy orbán amúgy

ha esik az eső azért is orbán felel, kb.

amíg a fidesz az elmúlt tizennemtom hány évben gyurcsánymigránssorosbrüsszelezett, ha az ellenzék lenne hatalmon ők meg orbánoznának. ne gondolja már senki hogy máshogy lenne, ugyanolyan alkalmatlankodás lenne a dk-val is mint a fidesszel, csak ők mindent orbánra fognának.

nem normális az aki elhiszi hogy másik párttal előrébb lennénk.

2023. aug. 27. 23:29
 10/38 anonim ***** válasza:
94%
Kik is plakátolják mindig teli az egész országot mocskolódásokkal?
2023. aug. 27. 23:35
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!