Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesek miért nem értik...

A fideszesek miért nem értik meg, hogy az ellenzékiek is a magyar érdekeket nézik, mindössze mást tartanak magyar érdeknek, mint ők?

Figyelt kérdés
Kicsit olyan, mintha csak a Fidesz mondhatná meg, hogy mi a magyar érdek és onnantól kezdve ezt kell irányadónak tekinteni. Aztán ha ezzel szemben bárki mást mond, akkor azt már árulásnak tekintik. Én ezt nem értem. Én se akarok rosszat az országnak vagy a népnek, egész egyszerűen úgy gondolom, hogy az az irány, amit ők kijelöltek, az nem jó az országnak.

2023. aug. 27. 18:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%
10: azért azt se felejtsd el, hogy a Fidesz alatt ma már lassan több a cigány, mint a fehér Magyarországon.
2023. aug. 27. 18:55
 12/16 A kérdező kommentje:

#6: Ez világos, csak nem sok köze van a kérdéshez.

#7: Szerintem mindkét oldal szereti a lejáratókampányokat. Lehet, hogy neked nem tűnt fel, de a Fidesz részéről is az egész választási kampány az ellenzék lejáratásáról szólt.

#10: Nem ezeket.

2023. aug. 27. 18:59
 13/16 anonim ***** válasza:
12%
11 De azt nem behozták
2023. aug. 27. 19:00
 14/16 anonim ***** válasza:
53%

"98 óta volt olyan kampánya az ellenzéknek ami Orbán lejáratásán kívül mást is csinált?"

Amíg a FidesS nem jutott hatalomra addig nem volt szokás 0-24-ben kampányolni. Amikor pedig kampányolásra került sor akkor mindenki "ígérgetett" próbálta eladni magát. Aztán jött a FidesS és a kampányolás elkorcsosult egy szimpla diktatórikus propaganda rendszerré ahol mindig mindenhol az ellenséget kell szapulni ;)

"Te meg a megbékélés, jó kapcsolat jegyében FidesS-ezel? :D"

Nem, én szimplán a tényeket írom, sajnálom hogy a Fidernyákoknak fáj az igazság. Nem mintha bármikor is érdekelte volna őket.

2023. aug. 27. 19:02
 15/16 anonim ***** válasza:
46%

12: Én a Fideszből egyedül a Megafonos prolikat rühellem, de őket nagyon. Gyakran el szoktam gondolkozni azon, hogy miért tartja meg őket Orbán, de gondolom azért, mert hasznos hülyék és ennyi még talán belefér. A parlamentben a szürkeállomány van úgyis.

Na most az ellenzékre ez nem mondható el, az egész ellenzék egy megafon színvonal (a Mi Hazánkon kívül). Hadházy, Jámbor, Jakab??? És gyakorlatilag bárkit aki felsorolok, ugyanilyen minősíthetetlen.

2023. aug. 27. 19:04
 16/16 anonim ***** válasza:

amikor a cseh katalin meg újhelyi érvelt az epben hogy ne kapjuk meg a támogatásokat, mert jogállamiság meg demokrácia hallatán nedvesek lesznek az epben és tajtékzanak, az nem titok hogy mindig úgy van megoldva, vagy az a cég van alkalmazva ami lőrincé, hogy legyen zsebre is téve, de szerintem ez akkor se magyar érdek.

egyszerűbben fogalmazok, az ellenzéknek az a baja hogy nem ők lopják el a pénzeket.

2023. aug. 27. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!