Kinek a pártján álltok?
Én békepárti vagyok.
A béke viszont azt jelenti, hogy Oroszország kitakarodik Ukrajnából, és jóváteszi a kárt, amit okozott, színt vall a hazugságaikról, és bocsánatot kér, valamint a háborús bűnösöket, élükön Putyinnal kiszolgáltatja, és természetesen a fogjokat is kicserélik.
Hagyják, hogy Ukrajna azzal kössön szövetséget, akikkel akar. Ja, és természetesen Oroszországban rendszerváltás lesz, mert anélkül nincs garancia arra, hogy az ilyesmi ne ismétlődhessen meg.
Az is benne van, hogy nyilvánosságra hozzák azokat a dolgokat, amik miatt Orbán rendre elárulja a hazáját, legyen az ügynökakta, korrupció, stb. Minden más országban történt befolyásnál szintén.
12# Támogatom és picit kiegészíteném:
"Ja, és természetesen Oroszországban rendszerváltás lesz, mert anélkül nincs garancia arra, hogy az ilyesmi ne ismétlődhessen meg."
Ezt eszközölni kell az Ukránoknál is, Zselét elítélni a korrupciós ügyei illetve a holdudvara miatt, és hagyni, hogy a nép válasszon magának vezetőt. Ne egy puccsista üljön a trónon, vagy egy báb.
Már de ne haragudj, nem "Zselé" miatt tört ki a háború, és nem is a korrupció miatt. Vagy te valami olyasmit tudsz, amit más nem?!
Ennyi erővel dr. vitéz Orbánc Viki ellentengernagy miatt kitörhet a harmadik világháború is.
ma 11:38
Azt merem száz százalékban kijelenteni, hogy vagy szövegértésből vagy egyes, vagy trolkosásból, esetleg hülyeségből vagy jeles.
Lassan olvasd, hogy akkor is megértsd, ha nem akarod: nem korrupció miatt támadták meg Ukrajnát az oroszok.
17# szerintem te érted félre, a rendszerváltásra van szükség Zselédnél is, mivel továbbra is egy korrupciós góc. Senki, sem beszélt arról, hogy a korrupció miatt lett támadva, valami nagyon félre ment nálad az olvasásnál. Picit segítek, ezt írtam:
12# Támogatom és picit kiegészíteném:
"Ja, és természetesen Oroszországban rendszerváltás lesz, mert anélkül nincs garancia arra, hogy az ilyesmi ne ismétlődhessen meg."
Ezt eszközölni kell az Ukránoknál is, Zselét elítélni a korrupciós ügyei illetve a holdudvara miatt, és hagyni, hogy a nép válasszon magának vezetőt. Ne egy puccsista üljön a trónon, vagy egy báb.
Gondolom, te voltál aki ezt írtad rá:
Már de ne haragudj, nem "Zselé" miatt tört ki a háború, és nem is a korrupció miatt. Vagy te valami olyasmit tudsz, amit más nem?!
Ennyi erővel dr. vitéz Orbánc Viki ellentengernagy miatt kitörhet a harmadik világháború is.
De továbbra is a rendszerváltásra vonatkozott a kiegészítés mind2 országban...
Megértem, hogy hülye vagy, de nem kell erőltetni, felfogtam elsőre is.
Esetleg ha nem ragadnál ki kontextusából részleteket a mondandómból.
Szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!