Fideszesek! Ezek után is Oroszország pártján álltok?
2023. júl. 11. 16:37
1/8 anonim válasza:
Egy idióta miatt, aki illegálisan úszik Oroszországba, miért változna meg bárkinek is a véleménye?
2/8 A kérdező kommentje:
Mert nem fogadták túl kedvesen, pedig oroszpártiként ment oda, ergo potenciális szövetségesként. Orkék remek propagandafogást is kreálhattak volna vele, erre beteszik egy csúnya ruszki böribe.😅
2023. júl. 11. 16:54
3/8 anonim válasza:
Nem vagyok Fideszes. Ez a fickó pénzt szeretne, ezért hazudozik egy picit. Olvasd el többször a sztorit és rájössz, hogy nagyon sántít a dolog.
4/8 anonim válasza:
Ezt nálunk is így kéne, akit letartóztatnak, annak ne legyenek emberi jogai. Rendkívül helyesen jártak el.
5/8 anonim válasza:
Én fidesz szavazó vagyok és leszarom a háborút. Az oroszokat is, meg az ukránokat is.
6/8 anonim válasza:
2: Illegális betolakodót sehol nem fogadnak túl kedvesen. Miért tennék? Ha én betörök a házadba, mert úgymond a rajongód vagyok, kedvesen fogsz fogadni?
7/8 anonim válasza:
6. Neked is csak azt javaslom, hogy nézz utána a dolognak. És a fogalmakat ne keverd össze. A behatoló mindig illegális, ezért behatoló.
8/8 anonim válasza:
7: Javaslom, hogy ne írj ilyen teljesen értelmetlen hozzászólásokat, aminek semmi köze a kérdéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!