Fideszesek! Örülnétek ha hamarosan átírnák nálunk is a történelemkönyveket, és október 23-án Putyin lenne a díszvendég?
Érthetetlen, hogy jutottunk el oda, hogy a névlegesen konzervatív jobboldalon ma a Sztálin-portrék és vöröscsillagok mellett pózoló ex-KGB-s Putyin lett az idol... A sarló-kalapácsos zászlóz kitűző oroszok sikereinek megy a taps a Lenin-szobrokat döntögető ukránok ellenében. Felfoghatatlan ez számomra.
Hogy azt próbálják védeni az önmagukat nemzeti érzelműeknek valló emberek, miszerint az orosz politikai közbeszédben CIA-s fedett műveletként beszélnek a mi '56-os forradalmunkról.
Én nem fogom elhagyni az elveimet, és leköpni a dédapám, nagyapám konzervatív erkölcsi értékrendjét. Felmenőitek forognak a sírjukban, mivé korcsosult a jelen generáció. Én sem hiszem el, pedig saját szemeimmel láttam a meghasonlást.
A fidesz mai tábora már az, akik anno kádáristák voltak. Sose volt a fidesz konzervatív párt. A kommunista mélyállam hozta létre a fideszt, liberálisnak hazudva, aztán polgárinak kamuzva, majd eljutottunk az illiberálishoz, ma pedig nettó moszkovita párt lett az egész.
Én azzal kezdeném, hogy egy fideszes NEM GONDOLKODIK! Megy a birkanyájban, és úgy béget, ahogy a többi.
#21.
Mint a fenti példa...
Történelem tudásod botrányos! Mintha fingod nem lenne
- a rongyos gárdáról,
- Gömbös Gyuláról és kormányáról,
- a római hármas egyezményben betöltött politikai szerepéról!
Amennyiben közel áll hozzád az ÉRTŐ OLVASÁS, nézz utána:
Hamarosan kénytelenek lesznek átírni, na persze nem teljesen az orosz verzióra
Mert akár tetszik akár nem, okt.23 egy a Szuezi Válság Izrael számára kedvező megoldása érdekében kirobbantott forradalom volt.
A dicsőséges nyugatnak esze ágában nem volt segíteni nekünk. A csatornáról szólt minden, nem rólunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!