Márki-Zay Péternek sikerülhet visszanyernie a szavazók bizalmát?
Figyelt kérdés
A 2022-es választás nem sikerült neki valami fényesen, de láthatóan nem adja fel. Új pártot alapított és gőzerővel igyekszik visszaállítani a népszerűségét. Szerintem van esélye ismét a csúcsra törni, mivel jól megtudja szólítani az embereket és jó a személyisége. Továbbra is az elszámoltatást tartja egyik fő céljául.2023. aug. 27. 10:05
11/18 anonim válasza:
"A koalíciós partnereket jó politikával fel lehet használni egymás ellen."
Igaz, de ehhez kellene erőforrás is. E téren a DK messze felülmúlt minden más ellenzéki szereplőt. Feri se hülye, hogy hatalomba segítsen valakit, aki le akar számolni vele. Jól megvannak ők így a Viktorral.
12/18 anonim válasza:
11 - Tehát akkor ez az egész összefogás kamu volt? Akkor ennyit MZP hitelességéről :D
13/18 anonim válasza:
Én azelőtt is kamunak tartottam az összefogást, ami aztán a választás napján be is bizonyosodott. Az ellenzékiek azóta se tudták kimagyarázni hogy az miért is volt oké, amit akkor műveltek. Ha szóba hozom, akkor idegesek lesznek.
Mindenesetre MZP-t én akkor se venném egy kalap alá Gyurcsánnyal, meg a hasonló trógerekkel, még a számtalan hibája ellenére sem.
14/18 anonim válasza:
13 - MZP még nem volt hatalmon. Ha hatalmon lett volna, már egy kalap alá vennénk a trógerekkel.
15/18 anonim válasza:
Medgyessy volt hatalmon és bár érte sem rajongok túlzottan, mégis más kategória, mint Gyurcsány. Jó eséllyel őt is leváltotta volna Orbán, de nem kétharmaddal.
16/18 anonim válasza:
Mivel más kategória, mint Gyurcsány, nem is húzta sokáig hatalomban.
Úgyhogy owned! Sakk-matt!
17/18 anonim válasza:
Szerintem lassan lassan egyre többen lesznek akik támogatják majd. Azért a nevét már szinte hallotta mindenki, kérdés hogy a vérbeli fideszeseken kívül hányan világosodnak fel, hogy ő milyen becsületes, rendes ember. A kommunikációja sokat fejlődött ahhoz hogy egy kampányban ne lehessen félmondatokat kiszedegetni. Meg ő szemmel láthatóan egy rendszerváltásért is küzd, mert ő is látja, hogy csak így lehet esély a változásra. És most ehhez próbál minél többeket maga köré gyűjteni. Ezért alapított pártot valójában.
18/18 anonim válasza:
Ez az a politikus, aki nem tudja, hogy hány gyereke van, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!