Ha a Fidesz egy hatalmas, ordenáré nagy Bill Gates ellenes propagandába kezdene, ami nagyobb szabású mint a Soros ellenes volt, akkor visszanyerhetné a régi erejét?
Bill Gates megcsinálta nekünk ezt a csodálatos évtizedet. Ő maga is az "oltások évtizedének" nevezte a mostanit. Tehát jön a vakcina, erőltetik az oltást mindenkibe, majd jön a legújabb mutáns, megint jön a módosított vakcina és így tovább. Közben meg az élet megáll, az embereknek szobafogság, korlátozások, szar gazdaság.
Persze, nem vagyok biztos benne meg senki sem tudhatja, hogy valóban Bill Gates rendelte-e el ezt a helyzetet, de sokan hisznek ebben a konteóban és ugyanúgy be lehetne állítani covid bűnbaknak mint Sorost migráns bűnbaknak.
A Fidesz nem tudja kezelni a válságot, sem az egészségügyit sem a gazdaságit, egyik rosszabb mint a másik nálunk, nagy szarban vagyunk. Sok híve el is pártol tőlük a szar avagy nem létező válságkezelés miatt. Viszont amibe rutinosak az a gyűlöletkeltés, karaktergyilkosság.
Ha egy iszonyú mocskos, hatalmas, ordas gyűlöletkampányba fognának Bill Gates ellen, de olyanba hogy még az utolsó Gizi néni is erről beszélne egész nap, mint anno a migránsokról és Sorosról, akkor újra nyeregben lennének? Ha mindent egy bűnbakra kennének rá, akit szarrá démonizálnának a médiában, plakátokon?
Van egy olyan érzésem, hogy a Fidesz bukni fog, ha nem talál valami ilyen újabb nyers propagandát, főleg hogy a teljes ellenzék összefogott.
"oltások évtizede" Lol
De nem nekem. Engem nem izgat semmiféle oltás hiszen nincs rá szükségem. Akinek meg igen az magát oltsa ne engem.
igazából amíg gyurcsány nem távozik a közéletből,addig nem nagyon van szükségük ekkora adura.
mert a fideszeseknek a mai napig bőven elég gyurcsánnyal ijesztgetni egy kicsit és kész is,már tuti a szavazatuk és biztos a hitük és az ország tönkretétele felett is szemet hunynak.
de gondolom pont ezért tartja meg orbán gyúrcsányt.
mert olcsóbb és biztonságosabb,bejáratottabb mumus,mint mondjuk nekimenni gatesnek.
a fideszeseknek gyúrcsány a mai napig a jelen.
nem unták meg és a mai napig ugrasztó vele minden fideszes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!